©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodune šhokolaadisiirup.

by - kolmapäev, detsember 25, 2013



Koostis:
3/4 tassi kakaopulbrit
1 1/4 tassi vett
1 1/4 tassi suhkrut
1 1/2 tl vanilje ekstrakti
1/4 tl.peensoola
( sellest tuleb umbes 2 tassi siirupit)

Juhend
Kasutage keskmise suurusega, vähemalt 2 liitrist keedupott.
Sega kokku suhkur ja kakaopulber, kuni enamik tükid on kadunud. Lisa vesi ja sool ning keeda keskmisel kuumusel, pidevalt segades.
Aetakse keema ja keedetakse paar minutit, jätkates segamist, kuni segu on paksenenud.
Tõsta tulelt ja lase jahtuda 5 minutit, seejärel lisa vanilje ekstrakt.
Säilib õhukindlas nõus külmkapis 3-4 nädalat.

Võid seda siirupit kasutada erinevalt, kas kakaod teha, jäätise ja muude maiustuste peale. Kakaojoogiks vajad umbes 1 tl siirupit tassi piima kohta, aga alati saad selle teha nii nagu just sulle maitseb.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate