reede, 13. veebruar 2015

Valentinipäeva maiustused.


Magusad südamed šokolaadi glasuuriga.
Retsept (mina vahetaks algkoogi mõne keeksi vastu) Retsept
Retsept-

Koostisained

4 dl nisujahu
200 g võid või margariini
1 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 munakollane
punast toiduvärvi

1 suur ja 1 väike südamekujuline küpsisevorm

Segage kokku taigna koostisained. Võtke kolmandik taignast ning värvige toiduvärviga roosaks. Laske mõlemal taignatükil vähemalt 30 minutit jahedas seista.

Kõigepealt rullige hele taigen lahti ning lõigake sellest vormi abil südamed. Laduge südamed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Seejärel rullige lahti värvitud taigen ning lõigage sellest väiksema vormi abil südamed. Asetage väiksem värviline süda heleda südame äärele. Küpsetage 175° juures 10 minutit.

Kogusest saab 30 tk. 

 Allikas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.