No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maria Katariina – Universumi informatsiooni kanaldaja.

by - pühapäev, jaanuar 29, 2017


Kindlasti kõik need, kes lugesid blogis Kukeaasta horoskoopi võisid märgata, et selle koostajaks on keegi kanaldaja Maria Katariina, kes igapäevaselt tegeleb inimeste väga erinevate murede ja probleemide lahendamisega. Tegemist on andeka ja sooja inimesega, kellega meie teed on ristunud :)

Igaüks võib saada selgeltnägijaks, ennustajaks või nõiaks, kuid mõned inimesed oleks justkui sündinud selle andega. Maria Katariina Kuusing on omapärase välimusega neiu, kelle erilise välimuse taga on ka omamoodi anded, mida kõigil ei ole. Ta näeb ette tulevikku, suhtleb vaimude maailmaga, transformeerib energiaid ja aitab inimesi oma andega nii, et nad oleksid oma elus õnnelikud, rahul ja terved. “Mina ei tee midagi muud, kui ma vahendan Universumi positiivset energiat. Töö inimestega pole üldse väsitav. See laeb mind ennastki. Olen peale seanssi ka ise väga õnnelik, rahul ja rahulik. Ma ei anna endast midagi. See kõik tuleb Universumist,” ütleb Maria Katariina.

Kust asi alguse sai…
Maria Katariina on ema poolt rahulikku eesti verd ja isa poolt keevalist türgi verd. Juba päris väikese tüdrukuna mäletab Katariina, kuidas talle on alati abiks olnud looduse jõud.
Tema lõputu tänulikkus läheb ema Kristiinale, kes tegleb täna energeetilise korrastusega ja tervendamisega, ning vanaemale, et nad kasvatasid teda just nii nagu nad kasvatasid- lastes tal olla tema ise.
“Kõigil lastel on Universumiga ühendus ja infokanal avatud, kuid kahjuks sulgub see elu jooksul ühiskonna mõjul. Just selle eest olengi tänulik, et minul lubati olla mina ise!’’
Avalikult hakkas Maria inimestega tegelema tegema 4 aastat tagasi, kuid tervendamise ja energiamaailmaga on ta tegelenud terve oma elu.
Tema jaoks on alati loomulik olnud Universumiga suhtlemine, kuid arusaamine, et seda peetakse ebaloomulikuks tuli siis, kui neiu 1.klassi läks. “Puutusin siis rohkem võõrastega kokku ja sain aru, kuidas teistega lood on. Mõistsin, et teised pole sellised. Õnneks ema väga palju seletas mulle, et ei tohi lasta end sellest segada. Tema on mul tõeline kehastunud ingel. Väga võimsa energiaga naine! Ta hoiab mind väga ja ei lasknud mind muuta või ümber programmeerida. “

Maria Katariinalt küsitakse tihti, et kas ta loeb koguaeg teiste mõtteid ja näeb kõike ette. “Kogu aeg ei ole need kanalid avatud. Kui palju siis tuleks võõrast infot peale, kui see nii oleks. Siis ei saaks ju üldse rahus elada. Tuleb osata käsitleda seda kanalit nagu kraani. Vajadusel kinni ja siis jälle lahti,” selgitab ta, et see on nagu raadio hääletsamine õige jaama peale või televiisori avamine.  Siis, kui vaja on, tuleb infot küsida ja vastus tuleb.

Vastuseid muredele ja lahendusi probleemidele saab Katariina käest kõigele…

Maria Katariina poole pöörduvad inimesed väga erinevate murede ja probleemidega. Päevas käib Maria Katariina vastuvõtul tavaliselt 4-5 inimest, kiirematel aegadel rohkem. Mõnikord teeb ta seansse ka Skype teel, kui inimene on kaugel või ei saa kohale tulla. Peamiselt ajendavad inimesi abi paluma ja oma elu muutma suhteprobleemid, raha, armastuse ja tervisega seotud mured. Abi küsitakse ka surnutega suhtlemisel ja negatiivsete energiate lahustamisel. “Armastus ja raha on inimeste eludes number üks. Seejärel tuleb tervis ja soov vaimselt areneda. Peamine probleem ongi selles, et
inimesed ei julge teha valikuid iseendast lähtudes. Nad kardavad eksida, süüdistavad end, ei armasta end ning jäävad emotsioonidesse kinni. See teebki nad haigeks ja õnnetuks,” selgitab tervendaja, et iseenese armastusest saab alles tervenemine alguse. “Armastuses on palju erinevaid nüansse ja palju vorme. Kui aga rääkida ühest puhtast siirast tingimusteta armastusest, siis see ongi ainult üks. See on kõrgeim võimalik viis armastada. Armastama tuleb õppida alustades iseendast, siis kõik ülejäänu tuleb kaasa ja juba kogedki kõiksust.”
Maria Katariina sõnul on igal inimesel on oma imelised elud ja probleemidele tuleb ka seetõttu individuaalselt läheneda. Üht ja kindlat retsepti ei ole.
Võimatu on aga aidata neid, kes ise abi vastu ei võta. “Mul on olnud inimesi, kes tulevad vastuvõtule, aga siis vaidlevad kõigele vastu. Lõpuks ütleb, et on sul on õigus, aga ma ei saa seda aktsepteerida. Siis ei saa midagi teha. See on normaalne ja loomulik.”

Kui uurida, et mis on tema enda hobid ja huvid ning missioon, siis ütleb Maria Katarina kohe, et tööl käib ta teinekord lihtsalt lõbu pärast ja sõpru aitamas, näiteks nii on ta sattunud ühte vanalinna poodi müüjakski. Oma töö ja missioonina näeb ta ikka ja ainult inimeste aitamist nende arengus ning sealhulgas iseenda arengut. “Nii palju kui see on minu vahendada, ma teen seda hea meelega, et tuua kellegi ellu selgust. Uuele tasandile ülemineku aeg meie praeguses maailmas on raske. Tuleb aidata leida tasakaalu. Praegu on muudatuste aeg. Meeletult oluline on hoida kõike, mis on ümber ja hoida iseennast eelkõige. See, mis meie ümber toimub, on meie enda loodud. Nii ka saatus on enda loodud. Mina naudin looduses olemist, muusikat ja maalimist. Ma ei muretse tuleviku pärast, sest tean, et kõik on minu enda teha. Kui vaja, võtan ja muudan midagi.”

Maria Katariina ja tema ema Kristiina töötavad igapäevaselt koos nõustades, toetades, tervendades ja korrastades inimeste energiaid.
Ühendust saate nendega võtta e-maili: m.kuusing@gmail.com või Facebook: Igapäevane maagia või Energeetiline massaaž.

‘’Ma loodan väga, et inimesed lõpuks hakkavad loodust hindama ja austama ega raiu seda oksa, kus me kõik ise istume. Looduses on see energia, millest oleme loodud. Me ei tohi seda endast eemale tõugata. See on nagu laps vihkaks ema. Maal on meile nii palju anda ja temas peitub nii tohutu tugev jõud ja me peame õppima tegema koostööd oma koduplaneediga! Me elame imelises maailmas ja ma soovin, et inimesed hakkaksid seda märkama!’’

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate