No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kõige maitsvamad pannkoogid kabatšokkide ja juustuga

by - reede, august 25, 2017


Suve hooajal pakun ma teile valmistamiseks kõige maitsvamaid soolaseid pannkooke kabatšokkide ja juustuga. Valmistamine on üpris lihtne, aga maitse – suurepärane! Pannkoogid saavad väga pehmed, aromaatsed maitsvad, krõbeda koorega: need on lihtsalt imelised – aga peamine on, end nendest mitte üle süüa. Mind on see retsept alati välja aidanud, kui tahan midagi kiiresti ja maitsvat valmistada. Ma arvan, et teie retseptide kogus saab see samuti väärilise koha. Olge kindlad: teie lähedased hindavad seda toitu vääriliselt. See on ideaalne toit, mida saab teha kabatšokkide hooajal ja saate rõõmustada oma lähedasi selle suurepärase maitsega.

Koostis: 


2 muna
70gr kõva juustu
2 noort kabatšokki
Sool maitse järgi
2 küüslaugu küünt
3spl jahu
Taimeõli küpsetamiseks
Must jahvatatud pipar maitse järgi
(mina panen pool paprikat )

Valmistamine

Algul valmistame ette kabatšokid: need tuleb pesta, lõigata ära otsad ja riivida suure riiviga. Koort pole noortel kabatšokkidel vaja eemaldada.
Riivitud kabatšokkidele tuleb lisada sool ja lasta sellel umbes 15 minutit imenduda ja eralduks mahl.
Nõuanne: selleks, et eemaldada riivitud kabatšokkidest üleliigne vedelik panen ma riivitud kabatšoki sõelale ning lasen sellel mahla vabalt välja voolata.
Kui kabatšokkidest on väljunud liigne vedelik, siis tuleb need käte vahel pressides panna sobivasse kaussi.
Valmistame ette kõva juustu: see tuleks riivida keskmise riiviga.
Selle toidu jaoks võite kasutada ükskõik millist juustu, lähtuge oma maitse eelistustest.
Pressitud kabatšokkidele lisame muna, riivitud kõva juustu, jahu ja pressitud küüslaugu.
Jahu kogust võite reguleerida vastavalt oma maitsele.
Nüüd lisame kausis olevatele koostisaine juurde maitse järgi musta jahvatatud pipart ja segame kõik korralikult läbi.
Kui te armastate maitseaineid siis võite lisada basiilikut, majoraani, itaalia maitseaineid, estragoni, oregaanot. Võib kasutada ühte maitseainet kuid võite ka erinevatest segu teha.
Kabatšoki taigna sisse võib lisada ka soovi korral tilli, peterselli või rohelist sibulat.
Läheme nüüd praadimise juurde. Kuumale õliga praepannile paneme lusikaga taina . Praeme neid mõlemalt küljelt keskmisel kuumusel kuldse kooriku saamiseni.
Praetud pannkoogid asetage paber käterätile, et liigne rasv eemaldada.
Kabatšoki pannkookide juurde võib valmistada maitsvaid kastmeid.
Esimese kastme jaoks ma võtan 2spl hapukoort, 2spl majoneesi, pressitud küüslauku ja segan kõik ühtlaseks massiks.
Samuti võib teha „Tartar“ kastet: segame kokku 2spl hapukoort, 2spl majoneesi, pressitud küüslauku, 1tl sinepit, peenelt riivitud kurki. Kastme koostisosasid võite muuta oma maitse järgi, võite ka lisada hakitud maitserohelist.
Majoneesi võite osta või siis ise teha. Sobivasse kaussi lisame 0,5 tl soola, 1tl suhkrut, 150ml taimeõli, 1 muna ja segame selle blenderiga ühtlaseks massiks, Majoneesi paksus sõltub toiduõli kogusest.


PS!Mulle meeldib väga teha tomati kastet. Värsked tomatid panen kuuma vette ja eemaldan naha ja hakin peeneks. Sama peeneks hakin ka sibula ja praen selle pannil pehmeks umbes 5 minutit, siis lisan hakitud tomatid ja hautan veel umbes 15 minutit. Kui sibula ja tomati ühtlane mass jahub siis segan ma selle blenderis, lisan maitse järgi soola suhkrut. Kõike koostisaineid lisage vastavalt oma maitsele.

Kõige maitsvamad pannkoogid kabatšokkide ja juustuga on valmis: need on väga isuäratavad ja aromaatsed. Selle toidu valmistamisel pole midagi rasket, koostisained on kõigile kättesaadavad. Lauale võib seda panna iseseisva roana hommikusöögiks, lõunaks või õhtusöögiks, lisades erinevaid kastmeid. Kaunistada võib hakitud maitserohelisega või siis värskete juurviljadega. Minu kodused armastavad seda toitu: see on maitsev nii kuumalt kui ka külmalt. Ärge kartke eksperimenteerida: lisage oma lemmik toiduaineid ja täiustage seda sööki.
 Head isu!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate