No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tundemärgid – mille eest püüab hoiatada teie kaitseingel!

by - reede, aprill 19, 2019



Igaühel meist on olemas kaitseingel, kui kõik on korras siis tavaliselt me ei tunneta tema kohalolekut. Siiski, kui elus ei lähe miski nii nagu vaja, püüab teie kaitseingel kogu jõust teid hoiatada. Selleks, et vältida ebameeldivusi on oluline märgata tema poolt antavaid vihjeid. Ilmselt võivad peaaegu kõik inimesed meenutada ja jutustada lugusid oma elust, kui kõik oli halvasti ja äkki aga lahenes kõik iseenesest. On ju olnud tunne, et keegi jälgib teid, ent teie kõrval pole kedagi? Kui tihti küsimused, mida te enesele mõtteis esitate, saavad vastused, mida te ise ei annaks? Neid küsimusi esitaks enamasti teile psühhoterapeut või psühhiaater kuid tegelikkuses kattuvad need skisofreenia, foobia ning igasuguste inimese neuroloogiliste – vaimse seisundi kõrvalekalletega. Kuid on väike erinevus selle kõige ja kaitseingli ehk kõrgemate jõudude poolt saadetud sõnumite vahel, mida me sisuliselt ei suuda mõista. Puudega inimene ei taju neid nii, seepärast kui te tunnetate peene maailma sekkumist teie ellu ja need kes teie eest hoolitsevad, hoiatavad toetavad sealt poolt , tasuks nendele märguannetele kuuletuda.

Siin on 6 märki, mida annab teile keegi teiselt poolt reaalsust.

TEIE UNENÄOD JÄÄVAD TEILE MEELDE JA ON VÄGA VÄLJENDUSRIKKAD.

Vaimne maailm edastab sõnumeid tihti läbi unenägude. Kui teie elu ootavad ees muutused, võite saada sõnumi magades unenäo kaudu. Kas see on stsenaarium, sümbol, mis ei jää kindlasti märkamatuks. Ei tasu otsida seletusi tavapärastest unenägudest, vaid kui teil on unenägu millest on haaratud kogu teie sisikond, või siis vastupidi lihtsalt unenäo meenutamine tekitab teie kehale külmavärinaid. Kui te magate muutub astraalne maailm kättesaadavaks. Kõik teie veendumused jäävad reaalsuseks ja te muutute teiste sfääride suhtes vastuvõtlikumaks. Teise maailma olevused ( need on teie esivanemad, usu sümbolid, mis on seotud usundiga, olulised sündmused, mida te kogete uuesti oma unenäos, või inimesed, kes on teile väga kallid oma maistes oludes) hakkavad ilmnema kujundites, mis jäävad teile meelde. Kõik mida on teil vaja teha, kui olete enesele teadvustanud, et see on märk kõrgemalt on sõnastada kavatsus ja õppida seda lahti mõtestama.

TEIE 5 MEELT TUGEVNEVAD.

Te tunnetate läbi lõhna, maitse, nägemise ja hääle kaudu reaalset maailma. Sürreaalne maailm annab signaali sellisel moel, et te igal juhul mõistate – et seda lõhna või heli ei saa olla selles kohas, see võib olla konkreetse lille või rohu lõhn, vahaküünla või siis konkreetse inimese parfüümi lõhn. See võib olla ka hääl kõrvus. Te võite märgata oma perifeerse nägemisega kujusid ja nende liikumist. Ärge ehmuge vaid jätkake kuuletumist olge avatud ning jälgige esitades küsimusi.


TÕRKUMA HAKKAVAD ELEKTRISEADMED JA ELEKTER.

Märgid kõrgemalt või paralleel maailmas võivad ka nii väljenduda. Me oleme loodud mateeriast aga elekter – see on lained mis on meie maailmatega ühenduses. Kui teie auto ei käivitu, kuigi kõik on süütega korras siis on võimalik, et teie kaitseingel ei lase lihtsalt teid sel ajahetkel teele minna. Kuulake parem seda laulu, mis sel hetkel raadiost tuleb – assotsiatiivne taju aitab teil orienteeruda või siis viitab sellele, kes teie eest hoolitseb või selliste viivituste põhjusele. Karta pole vaja vaatamata sarnase sisuga õudusfilmidele, pidage meeles: keha võib juba olla kadumas, kuid energia, mis seob teid mõne inimesega, kes kaitseb sind väljastpoolt on igavene. 


TE TUNNETATE SELETAMATUID TEADMISI.

Kui küsimus, millele te pole suutnud vastata on äkitselt saanud selgeks nagu pilvitu taevas – on see samuti märk informatiivsest väliste jõudude sekkumisest. Keegi, kes teid kaitseb hoolitseb selle eest, et lahendus vägataks teile ja te mõistaksite, taipaksite, avastaksite eneses selle, mis varem ei tulnud teile pähegi. See on teie vaimsete mentorite või lähedaste hoolitsus. Telepaatia või soov, mis tuleb seestpoolt sundides teid tegema midagi, intuitsioon – nimetage seda kuidas tahate, kuid iga kord kui te küsite abi kindlustab see jõud abistamise vihjete moel. Lihtsalt kuulake.


KÜLMAVÄRINAD NAHAL.

Räägitakse, et kui me ütleme midagi juhuslikult, mis vastab reaalsusele, isegi kui see on üsna hirmus oletus ja te tunnetate külmavärinaid või külm judin jookseb mööda selga alla. See on märk sellest, et teie kõrval on peen maailm, mis on valmis teiega suhtlema.


TE LEIATE END SELLES, ET MÄRGID ISE ON TEIL SIME EES.

Olete te end kunagi leidnud mõtlemast millestki ja saanud juhuslikult vastuse kõlavas laulust või vastutuleva auto kapotil olevast fraasist. Teise maailma poolt saadetud märkide kokkulangevus ainult kinnitab seda, et olete õigel teel. Suhtuge tähelepanelikult oma tunnete suhtes, kuulake maailma oma ümber, häälestage end vastastikusele suhtlemisele ja teile teatamine muutub tema jaoks palju lihtsamaks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate