©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Ahjuliha krõbedas peekoniümbrises.

by - pühapäev, november 27, 2016

                                                                                                                                                                                                                                 

Jõulud on lähenemas ja paljud meist küpsetavad ahjuliha, Jagan teiega tõesti üht kõige maitsvamat sealiha retsepti. See roog on kõik rekordid maitse ja aroomi. Maitsvad uskumatu! Liha täidisega köögiviljad ja peekon mantel - täiuslik kombinatsioon!

Liha jaoks läheb vaja:

Sealiha - 500 grammi;
tomat - 1 tk;
väike sibul;
kõva juustu - 100 grammi;
Küüslauku - 3 küünt;
soola / pipart maitse järgi;
peekonit - 200 grammi.

Retsept samm-sammult:

Tomat ja sibul koorida, lõigata pooleks ja viilutada õhukeselt. VT kuidas tomateid koorida.
Kõva juust lõigatakse veidi paksemateks viiludeks.
Küüslauk peenestada.
Nüüd võta lihatükk, pese ja kuivata. Seejärel võta terav nuga ja tee sisselõiked liha sisse, et liha meenutaks kujult akordioni.
Sisselõigete sisse hakka laduma vaheldumisi tomati, sibula ja juustuga. Hõõruge kogu lihatükk üleni pipra, soola ja küüslauguga.
Nüüd paki liha peekoni viiludesse. Kui tahad võid jämedama niidiga kinni siduda.
Valmis liha pane ahjuvormi, kata fooliumiga ja küpseta eelsoojendatud ahjus 180 ° C juures ca 50-60 minutit.
Serveeri, lõika parajateks portsjoniteks.

Videot vaata siit

NB! Tomatitelt koore eemaldamine -
Tee tomatite varrepoolsesse otsa terava noaga ristikujuline sisselõige ja tõsta need sõelaga umbes 10 sekundiks keevasse vette.
Tähtis on, et vesi tõesti keeks, madalamal temperatuuril kulub koore lahti löömiseks rohkem aega ja tomatid muutuvad pehmeks. Kohe, kui tomatite kooreservad lahti löövad, tuleb nad panna külma vette ja lasta mõni minut jahtuda. Seejärel saab neilt noaga koore kiirelt maha tõmmata.


Pilt-   lublugotovit

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate