No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Viis märki teie inglitelt mida ei tohiks ignoreerida

by - esmaspäev, juuni 11, 2018



Inglid – need on meie valvurid ja teejuhid. Need jumalikud vaimsed armastuse ja valguse olendid, kes töötavad inimkonnaga, et aidata meid selles elus. Kaitseinglid on unikaalsed iga inimese puhul. Igaühel meist on oma meeskond. Mõnede jaoks on selleks üks ingel, teistel võib neid olla terve hunnik. Ja te võite alati paluda rohkem, kui tunnete selleks vajadust.
 Inglid austavad teie vaba tahet ja sekku otseselt teie ellu, kui te seda ei palu. Kui te palute abi, siis teie inglid suhtlevad teiega läbi intuitiivsete tunnete ja mitmete muude viiside kaudu. Kui te pole otsuses kindel võite te alati paluda neilt märguannet, et kinnitada teie tunnet. Märgid inglitelt aitavad meil tunda otsest sidet, tugevdavad meie intuitsiooni ja annavad meile kindlust edasi liikumiseks. Samuti viivad inglite märgid meid peenete meetoditega kogu aeg, eriti siis kui nad tahavad meie tähelepanu juhtida. Teie inglid teavad teie soove, unistusi, teie tõeliseid tundeid, hirme, puuduseid, teie tugevaid ja nõrku külgi. Teie inglid teavad tõelist teid. Tänu sellele ainulaadsele sidemele, koos nende energia ja tingimusteta armastusele, mõistavad teie inglid teid väga sügavuti ja mõttega. Nad teavad mida te tegelikult tahate, mis on teie jaoks parim ja kuidas teid aidata midagi luua.
 Teie inglid annavad teile nõu, inspiratsiooni ja ideid, mis aitavad teil oma unistusi täide viia. On väga palju võimalusi, millega annavad inglid märku. Kui inglid tahavad teie tähelepanu äratada, teid hoiatada või teile tuletada meelde midagi tähtsat, on mõned üldised viisid, millega nad äratavad teie tähelepanu.
Siin on viis märguannet, mida te ei tohiks ignoreerida ja miks?:

TININ KÕRVUS. Heli ( toon ja erisus on igal inimesel erinev) kõrvus – see on väga tavaline viis, mille abil ulatavad inglid teile abistava käe. See on kinnitav märk: mida te räägite või mõtlete sel intensiivse heli hetkel, võite ka tunda isegi mingisugust rõhu muutust oma kõrvas, mis on midagi tähtsat. Sel juhul paluvad teie inglid teil pöörata tähelepanu sellele, et teie intuitsioon on õigel teel.

NUMBER 11. Numbrid – need on universaalne keel ja inglid kasutavad seda suhtlemiseks. Numbrite kordumine sisaldab endas teadet, sõltuvalt numbrist, mida te näete. 11 – see on äratus. Teie inglid kutsuvad teid vaimselt „ärkama“ ja jõudma tõeni, milles te kahtlete, kuid teate, et see on tõsi ( nagu suhted mis peate lõpetama).

SULED. Juhusliku sule leidmine – see on selge märk teie kaitseinglilt, et uskuda. Kindlus selles, et kõik läheb hästi ja te pole üksi. See on meeldetuletus, et paluda oma inglitelt abi ja juhendamist, aga mitte viskuda üksi probleemi kallale.

KULLID. Kull – see on intuitsiooni sümbol. Inglid saadavad kullid nagu märk sellest, et tuleb järgida oma instinkte, kuna teie intuitsioon on sel ajal täiesti õige. Isegi kui teie vaatepunkt on erineda teistest. Kull – see on võimas märk, et seda mitte eirata, et teate, et see on hoiatus et vältida edasisi probleeme.

PÄIKESEKIIRED. Teie päikesepõimiku tšakra ( asub paar sentimeetrit teie kõhust ülevalpool) on väga tundlik energiale. Just seepärast nimetatakse teie intuitsiooni ka „ kõhutundeks“. Teie inglid saadavad sellesse piirkond tunde, et hoiatada teid, kui midagi pole päris õige. See võib tunduda iiveldusena, suruvana, liblikad ja isegi veidi ebameeldiva tundena. Ärge eirake neid tundeid, pöörake tähelepanu sellele mis toimub. Näiteks kui te tunnete iiveldust alati siis, kui olete mingi teatud inimese kõrval, see on märk sellest, et miski pole nii ja te peate seda teadma ja tegutsema vastavalt olukorrale ( näiteks vältima selle inimesega kahekesi jäämist).


Need viis märki on inglitega suhtlemisel tähtsad osad. Mida rohkem te jälgite nende märke, seda tugevamaks muutuvad teie intuitiivsed tunded. Te võite alati pöörduda oma inglite poole, et saada täiendavaid juhiseid mis tahes märgi kohta. Nad annavad teile vajalikku teavet sellisel ujul, mis on teie jaoks olulise tähendusega.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate