No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kas ärkate sageli kell 3-5 hommikul? Siin on põhjus, millest peaksite olema teadlikud

by - kolmapäev, detsember 23, 2020



Hea ja piisavalt pikk ööuni on meie heaolu alus - ilma korraliku uneta on raske pikka aega tervena püsida.
Hiina meditsiini järgi võib meie unerütm paljastada palju meie vaimsest tervisest.

Teie keha võib teile teatada asjadest, mida te ei tohiks ignoreerida - kui ärkate öösel teatud kellaaegadel, sest meie keha kipub kõige kummalisemaid asju edastama!

1. Uinumisraskused

Kas teil on probleeme magama minemisega kella 21–22 vahel? Selle põhjuseks võib olla stress. Soovitame teile lõõgastumist, näiteks lugemise ja meditatsiooni kaudu. Rutiinid pakuvad ka tuge ja turvalisust, mis hõlbustavad und.

2. Varajane ärkamine

23-1 vahel ärkamine tähendab sageli, et olete endas pettunud. Hiina meditsiini kohaselt on teie sapipõis sel ajal aktiivne. Püüa olla enda vastu halastavam ja enda jaoks hea, nagu sa seda tegelikult ka oled.


3. Ärkad keset ööd

Kas ärkasite öösel 1-3 vahel? Sinu sees võib peituda viha. Enne magamaminekut proovige oma vihased mõtted selgeks mõelda/teha. Joo veel klaas külma vett ja lõdvestu.


4. Ärkad varahommikul

Kas ärkate sageli kella 3-5 vahel? Hiina meditsiini järgi annab see märku, et olete kurb. Sel ajal ärkamine võib olla ka sõnum, et teie kehas on midagi valesti. Kilpnäärme alatalitlust seostatakse sageli hommikul ärkamisega, seetõttu soovitame pöörduda arsti poole.


5. Ärkate hommikul liiga vara

Hommikul kell 5-7 ärkamine võib tähendada, et teil on emotsionaalse taseme probleemid. Teie soolestik on sel hetkel samuti aktiivne.


On hämmastav, kui palju uni võib meile teatada erinevate meeleseisundite, stressi ja isegi haiguste kohta. Unel on meie igapäevase heaolu osas suur tähtsus.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate