No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Juulikuu on puhastumise kuu

by - pühapäev, juuli 06, 2014


Juuli tahab kõike ja kõiki puhastada. Igas mõttes.

Äikesetormid puhastavad loodust. Hingede tormid puhastavad meeli.

Tark on see, kes võtabki sel kuul kõike puhastamise/puhastumise tähe all.
Kes remondib, kes teeb suurpuhastust, kes paastub.
Puhtaks peavad saama meie kodud, meie töökohad, meie kehad ja hing.



Miks? Miks peavad saama?
Aga sellepärast, et algab aasta teine pool ja teise poole tegemised tahavad kõiki tegemisi saada värskemalt, puhtamalt, erksamalt. See on nagu sügav paastumine, millele järgneb vana rasva maha jätmine ja uus hingamine.
Need, kes sel kuul töötavad, peavad arvestama väga äkiliste „äikesetormidega“ töö juures.
Äike teeb õhu klaariks, aga sellele võib järgneda nii kuum kui külm periood.Seega saavad tööalased suhted minna soojemaks kui ka külmemaks. Mõnda üksikusse kohta võib pikne ka „sisse lüüa“ ja see tähendab siis juba töökoha vahetust, ei muud.

Eraelulistes suhetes nii väga äikeselisi aegu oodata õnneks ei ole. Pigem peab jälgima, et ka suhted puhastuksid. Kõik vana peab saama puhastatud.

Nii mõnigi paar klaarib lõpuks ära aastatepikkuse mustuse oma suhetes ja lähevad edasi juba palju värskemate ja õnnelikematena.

Need paarid, kes maikuus oma suhted parandatud said, peaksid nüüd need ka ära puhastama. Kõik vana lahti rääkima, mis veel ripakil ja teineteisele kinnitama, et koos on hea.

Sel kuul on ka üks omapärane ja uutmoodi hõng juures. Sodiaagimärgid hakkavad käituma neile omasest risti vastupidi. Tulemärgid on vaat, et liigagi rahulikud ja veemärgid, kes reeglina kulmu naljalt ei kergita millegi peale, on sel kuul pöörased ja tulised. Mõni kahtlustab endal lausa tõbe küljes olevat, et miks paigal ei püsi ega magada saa. Rahu, see kestab vaid paari nappi nädalat.

Maa märgi esindajad ei ole sugugi kahe jalaga maa peal sel kuul. Tehakse täiesti impulsiivseid otsuseid ja ehmatatakse pereliikmeid oma uue mõttelaadiga. Aga taaskord rahu, see läheb üle.

See rollide vahetus on oluline selleks, et me mõistaksime edaspidi, kuidas üks või teine meie kõrval ikkagi võib käituda nii, nagu käitub. Mõistetakse teise tulisust ja teise flegmaatilisust, kõrvalseisja kahe sekundiga otsustamisvõimet ja teise vajadust kaaluda midagi kolm päeva. Kasvõi seda, mida süüa osta.

Oluline on sel kuul meelde jätta, et kes teisele auku kaevab, see ise sisse ka kukub, ikka kolinal, nii, et igale poole kuulda on. Need paarid, kes lähikuudel lahku läksid ja nüüd kibestunum osapool mustama kipub, mängides veatult ohvri rolli, see pool peab arvestamagi selle kolinal kukkumisega.

Üldse saab klaariks kuu lõpupoole palju valesid ja pikaajalisi rollimänge. Need, kes on alati iseendaks jäänud igas olukorras, neil läheb elu kergemaks ja need, kes alati rolle mänginud, nemad peavad arvestama tõelise pale ilmsikstulekuga.

See kõik on põhjalik ettevalmistusperiood sügisesteks uuteks liitudeks, nii eraelulisteks kui tööalasteks. Sügisel luuakse uued liidud, mis püsivad kaua, sest on rajatud aususele ja otsekohesusele.

Mis muud, kui puhastuge, puhastage, aidake teisi selles ja nautige suvepäikest!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate