Okroška ehk külm keefirisupp
Retsept
1 l keefiri
3 keedetud muna
8 redist
6 kirsstomatit (või 3 keskmist)
200 g suitsutatud kalkunifileed (võib asendada mistahes vorsti-lihaga)
1 pikk kurk (või 2 väikest)
1 küüslauguküüs, pressitult
3 sl hakitud tilli
2 sl hakitud melissi
2 sl hakitud murulauku
soola
suhkrut
Tükelda redised ja tomatid veeranditeks, kurk, liha ja muna ribadeks (jäta 1 muna hiljem sektoritena kaunistamiseks). Pane kõik komponendid peale keefiri kaussi, maitsesta soola ja suhkruga ning sega. Vala keefir peale, sega ja lase külmkapis veidi maitsestuda. Võta välja ja maitse, kas on vaja veel soola, tilli või muud oma maitse järgi lisada.
Jätkub 4-le sööjale
vaata ka
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.