©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Okroška ehk külm keefirisupp

by - teisipäev, juuli 08, 2014


Retsept

1 l keefiri
3 keedetud muna
8 redist
6 kirsstomatit (või 3 keskmist)
200 g suitsutatud kalkunifileed (võib asendada mistahes vorsti-lihaga)
1 pikk kurk (või 2 väikest)
1 küüslauguküüs, pressitult
3 sl hakitud tilli
2 sl hakitud melissi
2 sl hakitud murulauku
soola
suhkrut


Tükelda redised ja tomatid veeranditeks, kurk, liha ja muna ribadeks (jäta 1 muna hiljem sektoritena kaunistamiseks). Pane kõik komponendid peale keefiri kaussi, maitsesta soola ja suhkruga ning sega. Vala keefir peale, sega ja lase külmkapis veidi maitsestuda. Võta välja ja maitse, kas on vaja veel soola, tilli või muud oma maitse järgi lisada.

Jätkub 4-le sööjale


vaata ka

You May Also Like

0 kommentaari

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate