No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Numbrimaagia: Kellaaja numbrite kombinatsioonide tähendus

by - kolmapäev, aprill 26, 2017


Igaüks meist vaatab kella ja märkab tihti numbrite kokkulangevust kella sihverplaadil. Sellist kokkulangevust saab aga seletada numeroloogia abil.Tänu numeroloogiale on võimalik teada saada inimloomuse peamiseid jooni tema saatuse ja kalduvuste osas. Konkreetse numbrite kombinatsiooni abil võib isegi rikkust, armastust, õnne ligi meelitada.
Ja mida siis tähendavad need kelladel kokkulangevad numbrid ning kas need on ikka juhused?

Kokkulangevate numbrite tähendused

Korduvad numbrid kannavad endas tihti sõnumit, kas hoiatust tuleviku ees või siis hoiatavad inimest. Nad võivad lubada rohkelt õnne, mida ei tasu käest lasta või siis hoiatavad selle eest, et peaksite tähelepanelikumalt pisiasjadesse suhtuma, töötama läbimõeldult, vältima vigu ja möödalaskmisi. Erilist tähelepanu tasuks pöörata kombinatsioonidele, mis esinevad teisipäeval ja neljapäeval. Neid päevi loetakse kõige õigemateks prohvetlike unenägude, juhuslike kokkulangevuste ja teiste müstiliste ilmutuste täitumiseks.

ÜHED
Need numbrid hoiatavad, et inimene on liiga tugevalt kinni oma arvamuses ja ei soovi tähelepanu pöörata teistele asjade või sündmuste tõlgendustele, mis segab tal toimuvast selget pilti saada.

KAHED
Need kokkulangevused sunnivad tähelepanu pöörama isiklikele suhetele, et püüda mõista ja aru saada antud olukorrast ja tuleks minna kompromissidele, et säilitada kooselu harmooniat.

KOLMED
Kui inimesel jäävad kellal just need numbrid silma, siis tuleks tal oma elu üle, enda püstitatud eesmärkidest järele mõelda ja võimalik, et ümber mõtestada oma tee edu saavutamiseks.

NELJAD
Numbrite kombinatsioon juhib tähelepanu tervisele ja sellega seonduvatele probleemidele. Samuti näitavad need numbrid seda, et teie elus on aeg midagi muuta ja oma väärtused üle vaadata.

VIIED
Neid numbreid nähes – hoiatatakse teid, et peagi peaksite olema tähelepanelikum ja rahulikum. Riskantsed ja mitte läbimõeldud tegevused peaksite kõrvale jätma.

KUUED
Nende numbrite kombinatsioon nõuab vastutust ja ausust mitte ainult teid ümbritsevate suhtes, vaid ka enese suhtes.

SEITSMED
Need on numbrid, mis näitavad edu. Mida kohtab tihti inimene oma teel, kes on valinud õige eesmärgi ja peagi saab teoks kõik mis ta on planeerinud. Samuti räägivad need numbrid soodsast ajast eneseavastuse ja eneseteostusest ümbritsevas maailmas.

KAHEKSAD
Need numbrid hoiatavad selle eest, et vastutusrikastes asjades tuleb kiiresti vastu võtta otsus, muidu edu kaob.

ÜHEKSAD
Kui kell näitab teile pidevalt neid numbreid, siis tähendab see seda, et teil on hädavajalik ebameeldiva olukorra lahendamiseks pingutada, kuni see ei ole keeranud teie elule musta lehekülge.

Ühesuguste kombinatsioonide tähendused

Numeroloogid arvavad, et mõningad numbrid võivad hoiatada saabuva ohu või probleemide eest. Kui te vaatasite kella sel hetkel, kui üks tähendustest – 00, siis lükake edasi ruumist väljumine. Sel moel, te väldite enamikke muresid, mis ootavad teid teel.
 
00:00 – need numbrid vastutavad soovide eest. Teie poolt soovitu läheb lähima aja jooksul täide, kui te ei jätka isekatel essmärkidel ning ei tegutse teid ümbritsevate inimeste suhtes kahjulikult.
01:01 – ühed koos nullidega tähendavad häid uudiseid teile tuttava vastassoost inimese poolt.
01:10 – äri või töö, millega te alustasite ja mis osutus teile ebaõnnestunuks. Vajab läbivaatamist või siis tuleks sellest loobuda muidu ootab teid ees läbikukkumine.
01:11 – see kombinatsioon teenib häid perspektiive teie mõeldud äris. Selle rakendamine toob teile ainult positiivseid emotsioone ja materiaalset stabiilsust. Need numbrid tähendavad veel ka edu kollektiivses töös.
02:02 – kahed ja nullid tõotavad teile meelelahutusi ja kutseid meelelahutuslikele üritustele, seal hulgas ka kutseid kohtingule restorani või kohvikusse.
02:20 – see kombinatsioon hoiatab selle eest, et te peaksite üle vaatama oma suhtumist lähedaste inimeste suhtes, peaksite minema kompromissile ning oleksite leebem oma kriitika ja hinnangute suhtes.
02:22 – teid ootab huvitav ja põnev uurimistöö; mõistatus, mis tänu teie jõupingutustele muutub ilmseks.
03:03 – kolmed tõotavad uusi suhteid, romantilisi suhteid ja seiklusi vastassugupoolega.
03:30 – see kombinatsioon tähendab pettumist partneri suhtes, kes teile on sümpaatne. Olge ettevaatlik ja ärge usaldage talle oma saladusi ning plaane.
03:33 – korraga kolm kolme tähendavad edu ja õnne äris ja samuti võimalust oma võimete ning annete arendamiseks.
04:04 – neljad on vajadus vaadata probleemi teise nurga alt; selle edukaks lahendamiseks on vaja erilist lähenemist.
04:40 – selline numbrite seis kellal hoiatab teid, et arvestada tuleks vaid oma jõududega; õnn ei ole teie poolel, olge valvsad.
04:44 – olge ettevaatlik kõrgemate ülemustega suheldes. Teie korrektne käitumine ja teadlikud otsused päästavad teid tootmisvigadest ja rahulolematust bossist.
05:05 – viied sellises kombinatsioonis hoiatavad teid halbade kavatsustega inimeste eest, kes ootavad ainult teie läbikukkumist.
05:50 – selle tähendus lubab ebameeldivusi ja võimalikke valulisi kogemusi tulega ümber käimisel. Olge ettevaatlik, et vältida põletusi.
05:55 – teid ootab kohtumine inimesega, kes aitab teil teie probleeme lahendada. Kuulake tähelepanelikult tema ratsionaalset arvamust.
06:06 – kuued sellises kombinatsioonis tõotavad imeilusat päeva või aega üldse ja õnne armastuses.
07:07 – seitsmed hoiatavad võimalikest ebameeldivustest õiguskaitse organitega.
08:08 – selline kombinatsioon tõotab peatset ametikõrgendust, lootust saada soovitud ametikohta ja teie- kui suurepärase spetsialisti tunnustamine.
09:09 – hoidke tähelepanelikult oma finantsidel silma peal. On väga suur võimalus suurema summa raha kaotamiseks.
10:01 – selle tähendus hoiatab teid peatse kohtumise eest võimukate inimestega. Kui teil on hädavajalik nende toetus siis tasub olla valvas.
10:10 – kümned tähendavad muutuseid elus. Head või mitte – sõltub teist ja teie käitumise strateegiast.
11:11 – ühed näitavad hukatuslikku harjumust või sõltuvust, millest on hädavajalik vabaneda, kuni veel ei ole alanud probleemid ja pahandused.
12:12 – need numbrid tõotavad harmoonilisi suhteid armastuses, kiireid sündmuste arenguid ja meeldivaid üllatusi teise poole poolt.
12:21 – teid ootab meeldiv kohtumine vana tuttavaga.
13:13 – see müstiline number 13, mis teie kellal kordub, hoiatab selle eest, et teid ootavad ebameeldivused. Olge ettevaatlik ja tähelepanelik kõige suhtes.
13:31 – teie unistus täitub lähitulevikus; jätkake oma valitud teel ja ärge alluge keelitustele.
14:14 – teid ootab tugev armumine, siiras ülestunnistus ja ettepanek.
14:41 – need numbrid tõotavad väikseid takistusi äris. Tähelepanu tasuks pöörata dokumentidele, et vältida nende koostamisel vigu.
15:15 – pöörduge abi saamiseks lähedaste poole: nad on võimelised teie probleemset olukorda lahendama ja näitavad teile sellest väljapääsu.
15:51 – selline kombinatsioon tähendab eredaid kuid lühiajalisi romantilisi suhteid.
16:16 – need numbrid hoiatavad sõiduvahendiga seotud ohu eest. Teil tasuks lükata edasi paikemad sõidud ja võimalusel üldse mitte autosse istuda.
17:17 – korduv number 17 ennustab varguse võimalusest. Te võite kohtuda inimestega, kelle eesmärgiks on teie vara ja asjade omastamine. Välistage oma teekonnalt vaiksed tänavad, alleed ja püüdke pimedal ajal kodust mitte väljuda.
18:18 – võimalik on avarii, probleemne olukord või teie transpordivahendi purunemine.
19:19 – kombinatsioon lubab teile teie ettevõtmistes edu. Kindlustage seda edu toova amuleti abil.
20:02 – teie emotsionaalne taust on ebastabiilne ja vajab parandamist. Võimalikud on tülid lähedaste ja teile armsate inimestega.
20:20 – need numbrid hoiatavad perekonnas eelseisva skandaali eest. Teil on hädavajalik võtta kasutusele meetmed, et seda intsidenti vältida.
21:12 – selle tähendus tõotab teile meeldivat uudist, et teie perekonda saabub uus liige.
21:21 – korduv arv 21 räägib sellest, et te kohtute peagi inimesega, kes soovib teiega tõsiseid isiklikke suhteid.
22:22 – teid ootab meeldiv kohtumine ja sundimatu suhtlemine sõprade ja mõttekaaslastega.
23:23 – see kombinatsioon hoiatab teid teie ellu kadedate ja pahatahtlike sissetungijate eest. Vaadake üle kõik oma suhted uute tuttavate osas ja ärge rääkige oma plaanidest.
23:32 – nende numbrite tähendus hoiatab varjatud haiguse eest. Tegelege oma tervisega ja läbige arstlik läbivaatus.

Saatuse märgid ootavad teid kõikjal. Tähtis on tähelepanelikult neist mõnedesse suhtuda, et mitte käest lasta paljulubavaid võimalusi ja vältida ebaõnnestumisi. Iga meie tegevus leiab kajastust universumis ja me saame täielikult oma saatust juhtida.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate