No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maagiline pilk, ehk mida näitab silmavärv sinu võimete kohta?

by - pühapäev, aprill 24, 2016


Ilmselt on igaüks kuulnud nõiduslikust pilgust. Mida see tähendab? Miks on pilgul jõud? Ja mis peamine - kas sinul on see maagiline külgetõmme?
Kui vaatad peeglisse, siis märkad, et silma vikerkest ei pruugi olla ühtlane. Temas võib olla täppe, laike ja mingeid muid jooniseid.
Kui su silmad on...

Pruunid silmad, heledamad ja joonisteta

Oled siiras ja puhta meelega. Sul on palju häid omadusi, aga nõidus nende hulka paraku ei kuulu. Võibolla on see hoopis hea - kas oled kindel, et on hea nõid olla?

Tumeda tooniga pruunid silmad

Võimalik, et sinus on peidus mingi eriline jõud. Mida tumedamad silmad, seda suurem on võimalus avastada aja jooksul endas ihaldatud anne.

Väga tumedad pruunid, peaaegu mustad silmad (peaaegu ühtivad silmatera värviga)
Nõiduse märk. Kindlasti on sinu kohta öeldud "halva silmaga" inimene. Vaata ette, kui see tõesti nii on. On hea võimalikult kiiresti õppida oma maagilise jõu kontrolli alla võtmist.

Pruunid silmad roheliste laikudega

See räägib sellest, et sul on loomulikud võimed, aga kui sa leiad endale andeka õpetaja, ekstrasensi või teadja, siis need võimed arenevad. Selleks, et saada tõeliseks nõiaks, on vaja kõrvalist abi. Aga isegi arendamata ande korral pead sa kuulama ennast ja usaldama oma intuitsiooni ning unenägusid, mis vahel täituvad.

Pruunid silmad kollakate laikudega

See on tõend sinu kavalusest ja leidlikkusest. Sul on annet igast situatsioonis välja keerutamiseks ning et tulla välja nii tulest kui veest. Kas suhtuda sellesse, kui nõidusesse? Otsusta ise.

Väga heledad rohelised silmad

Oled vastassugupoole jaoks väga ligitõmbav, mõjud partneritele magnetiliselt. Võiks öelda, et see on erilist sorti nõiduslikkus. Sellistest inimestest võivad saada võrgutajad, kelle nimed pühalikult talletab ajalugu. Võimalik, et sind on juba rohkem kui üks kord nimetatud nõiaks. Selles kõiges on süüdi sinu silmad.

Tumerohelised silmad

Need näitavad, et sinus on peidus suur nõiajõud. Võimalik, et sinu suguvõsas olid nõiad, kelle võimed sulle pärandusid. Sulle on soovitav kiiremas korras leida endale inimene, kes õpetab sul enda loomulikku jõudu kasutama, õpetab hoiduma meelitustest ja lõksudest. Sul lihtsalt ei ole õigust kasutada oma annet ümbritsevate kahjuks.

Rohelised silmad pruunide täppidega


Sul ei ole nõiduslikku jõudu. Sa seisad jalgadega kindlalt maa peal ja müstika ei huvita sind üldse. Ära heitu, sest sa võtad oma osa kindlasti. Küll mitte nõidusega, aga millegi täiesti reaalsega, omandatavaga.

Helerohelised silmad, tumerohelise äärisega


Need on väga harvaesinevad silmad ja räägivad sellest, et nende omanik mõistab väga hästi inimesi, tunnetab nende soove ja püüab kinni mõtteid. Vaenlasena võib ta väga kohutav olla. Aga ometi on see inimene loomult väga heatahtlik - nagu tugev loom, kes džunglis liikudes kellelegi kurja ei tee. Kui sul on sellised silmad, võib sulle kaasa tunda - sul on igav elada, sinu anne andis sulle võimaluse kõiki läbi näha, aga selle tõttu ei ole sul elus üllatusi ega jätku ka midagi uut.

Helesinised silmad

Kui need on puhtad taevasinised, siis oled kahjuks ilma võlujõust. Ära muretse, selle asemel on sul lapse selge mõistus, oled vahetu, armas ja õrn. Nii armastavad sind kõik niigi. Ei ole vaja endale nõia maski ette panna. See oleks sinu jaoks võõras. Isegi, kui keegi üritab sulle nõidumist õpetada, sul ei tule nagunii midagi välja. Mis teha, sulle pole see määratud.

Helesinised, roheliste või kollakate laikudega silmad

Sul võivad olla mingid minimaalsed nõiavõimed. Kui leidub õpetaja, siis võimalik, et õpid ära paar-kolm loitsu ja kasutad neid edukalt praktikas. Aga mõtle, on sulle seda vaja? Jäta nõidumine kellelegi teisele, see pole sinu stiihia. Aga need väikesed võimed, mis sinus on, avalduvad igapäevases elus. Kütkestavus on ka konkreetne ja mitte vähetähtis osa sinu mõjust ümbritsevatele.

Hallid silmad, ilma jooniseta ja märkideta

Nende valdaja on tark, ligitõmbav jne, aga nõia annet temas ei ole. Need inimesed on nii mõistlikud, et mõistavad, et pole vaja ärrituda - nõiaks olemine on piisavalt keeruline ja pole kõigile antud.

Hallid, tumeda äärisega silma

See inimene armastab fantaseerida. Nõiavõimed on temas kahtlemata olemas, aga peidetud kuhugi hingesügavusse ning avalduvad vaid unenägudes ja hetkelistes äkilistes selginemistes-valgustumistes. Kui sul on sellised silmad, siis sa lihtsalt pead endasse uskuma - sinu oletused on reeglina eksimatud, aga ideed võivad tuua sulle enneolematu edu. Paljud arvad, et sul veab. Aga kõik selle pärast, et sinu nõiduslik võime hoolitseb sinu eest.

Hallid, rohekate laikudega silmad
Võid ühel või teisel määral inimesi mõjutada, sundida neid sinu tahtele alluma. Aga ole ettevaatlik, sinu anne ei ole nii suur, et mõjuda pikka aega. Püüa seda annet mitte liiga kaua kasutada. Püüa kõik oma suhted inimestega üles ehitada eelkõige mõistuse abil, aga oma annet kasuta täiendava abilisena.

Hallid silmad, kollaste täppidega

Sellised silmad reedavad sinus tõelise nõia - pole kahtlust, et sul on imeline võimas jõud. Aga see ei ole niivõrd rõõm, kuivõrd vastutus. Pead tahes-tahtmata olema inimeste suhtes tähelepanelikum, püüdma mitte laskma oma pähe tulla musti mõtteid ja hoidma meeleolu päikselises faasis. Kui sa ennast ei jälgi, võid ümbritsevaid kahjustada. Asi on selles, et sa mõjud neile, isegi siis, kui sa seda ei teadvusta. Sinu anne - see on sinu rist.

Tõlge - Ingrid Prass
Allikas - http://www.devchushnik.com/

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate