Viinerisnäkid
Foto:diycozyhome.com
Retsept siis selline, kui keegi veel ei leidnud: 1 tass maisijahu
1 tass nisujahu
1/4 tassi suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
1 vahustatud muna
1 1/2 tassi petti
1 spl õli
1 tl mett
10 viinerit
10 puidust grillvardad
Võta paraja suurusega pott ja kuumuta õli.
Sega suures kausis maisijahu, jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool. Sega kokku.
Seejärel lisage lahtiklopitud muna, pett, õli ja mesi. Segage kokku. (Taigen peaks olema veidi paksem kui pannkoogitainas)
Eemalda viinerid pakist ja niisked viinerid pühi kuiva salvrätikuga üle (taigen jääb paremini külge) Torka viinerid varraste otsa.
Vala taigen pikka joogiklaasi. Hoia vardast kinni ja kasta viiner taignasse. Liigne tainas lase ära tilkuda.
Aseta viinerid kuuma õli sisse ja hoia vardast. Vajadusel keera külge. Küpseta 2-3 minutit või kuni üleni kõik küljed on kuldpruunid.
Tõsta vorstid õlist välja ja aseta salvrätikutele nõrguma.
Serveeri ketšupi, või majoneesiga.
Allikas
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.