kolmapäev, 11. mai 2016

Viinerisnäkid

 
                                  Foto:diycozyhome.com

Retsept siis selline, kui keegi veel ei leidnud: 1 tass maisijahu
1 tass nisujahu
1/4 tassi suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
1 vahustatud muna
1 1/2 tassi petti
1 spl õli
1 tl mett

10 viinerit
10 puidust grillvardad

Võta paraja suurusega pott ja kuumuta õli.

Sega suures kausis maisijahu, jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool. Sega kokku.
Seejärel lisage lahtiklopitud muna, pett, õli ja mesi. Segage kokku. (Taigen peaks olema veidi paksem kui pannkoogitainas)

Eemalda viinerid pakist ja niisked viinerid pühi kuiva salvrätikuga üle (taigen jääb paremini külge) Torka viinerid varraste otsa.

Vala taigen pikka joogiklaasi. Hoia vardast kinni ja kasta viiner taignasse. Liigne tainas lase ära tilkuda.
Aseta viinerid kuuma õli sisse ja hoia vardast. Vajadusel keera külge. Küpseta 2-3 minutit või kuni üleni kõik küljed on kuldpruunid.
Tõsta vorstid õlist välja ja aseta salvrätikutele nõrguma.
Serveeri ketšupi, või majoneesiga.

Allikas

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.