No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Too taimedega tuppa meelerahu ja õnn

by - teisipäev, juuni 28, 2016


On taimi mis toovad koju meelerahu ja õnne. Kas teadsid, et Feng Shui järgi on just lilled õnne, armastuse, puhtuse ja pika eluea saladuseks.
Lisaks aitavad õigesti valitud taimed kosutada ka vaimu ja hinge. Head õnne saad tuppa tuua iiriste, pojengide, krüsanteemide, pelargooniate ja ploomipuu õitega.

Mõnede lillede tähendused:

Valge orhidee - naiselikkus, hea maitse, rõõmus meelerahu.
Pelargoonid - punane s.o. hüvang, valge toob meelerahu.
Gerbera- väljendab rõõmsameelsust.
Magnooliad - lisavad naiselikku ilu, hea maitse, meelerahu. Head õnne saad nendega enda tuppa tuua.
Liilia- sümboliseerib majesteetlikust, rafineeritud ilu, seda peetakse hingepuhtuse ja süütuse sümboliks.
Roos- on kindel armastuse sümbol. Punane roos tähistab leekivat armastust, iha.Valged roosid on puhtuse ja süütuse sümbol. Kollaseid roose peetakse sõpruse ja hoolimise märgiks, roosad roosid tähistavad imetlust, tänulikkust ning rõõmu. Oranžid  roosiõied pakatavad energilisust ja kirglikkust. 
Rukkililled – ergutavad suhteid
Karikakar - on puhtuse ja süütuse sümbol, annab ka tunnistust siirast armastusest.
Pojeng - õnn, majanduslik õitseng, sotsiaalse staatuse paranemine. Eriti hea on sügavpunased  või siis kollaste äärtega õied
Nartsissid – heldus, eelarvamustevabadus, võivad olla aga märk ka uuest algusest. (ei tohi olla liiga palju, muidu hajutavad energiat)
Bambus, mis on feng shui järgi kõige tuntum õnnetaim, on Hiinas samatähenduslik sõnaga palve ning usutakse, et seeläbi on ka taime jõud suurem. Näiteks kui asetada bambus bagua järgi jõukuse tsooni, võid varsti märgata suurenenud sissetulekuid. Asetades bambuse välisukse lähedale, võid loota peagi saabuvale heale õnnele.
Tulbid - sümboliseerivad tõelist armastust.
Lootos - head õnne ja puhtust
Krüsanteem- – seda peetakse pika ja õnneliku elu sümboliks-õnn, naer, lõõgastumine, mugav ja mõnus elu. Sümboliseerib truudust, elurõõmu ja optimismi.
Ploomipuu õiteoks - muretut ja õnnelikku elu
Orhidee- perfektsust
Jasmiin – sõprust ja õrnu tundeid




Lisaks aitavad õigesti valitud taimed kosutada ka vaimu ja hinge. Head õnne saad tuppa tuua iiriste, pojengide, krüsanteemide, lootose ja ploomipuu õitega.

Feng shui järgi peaks kodus olema kogu aeg vaas lilledega, pole oluline, kas elus- või kunstlilled.

NB! Tuleb arvestada, et juurelt lõigatud lill hakkab üsna pea närtsima ja negatiivset energiat ruumi ligi tõmbama. Niipea, kui lilled närbuvad, tuleks need kohe asendada uutega.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate