No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Leitud ehet ei tohiks kunagi kandma hakata!

by - teisipäev, aprill 25, 2017



Vanade uskumuste järgi on leitud ehe, mida ei kanna tema omanik - saab leidja endale ehte omaniku emotsioonid ja osa saatusest - nii läheb ehte omaniku läbielamised, õnnetused, kurbus, üle uuele ehtekandjale. Just seetõttu pole soovitav leituid ehteid ise kandma hakata. Kuna iga ehe on väga personaalne ja ehted kannavad endas omaniku aurat. Jutt käib just kuldsetest, hõbedastest ehetest ja millel võivad olla ka vääriskivid. Parim asi on leida üles ehte õige omanik. Kuigi algselt võib tunduda, nagu olete hea leiu leidnud, siis võib see hoopis kaasa tuua erinevaid probleeme ja õnnetusi.
Nii samuti tuleb hästi läbi mõelda, kui tahate endale soetada oksjonitelt või mustalt turult ehteid soetada. Tuleks täpselt uurida kellele varem see ehe kuulus, ning miks seda müüakse, et kas on varastatud või leitud ehtega tegu. Vääriskivisid on eriti ohtlik osta, kuna nende kohta käib kaasas hoiatus- kui need on leitud, et see kes selle leidnud, peab olema selle leidnud hea tujuga.
ning mitte vere higi ja pisaratega. Kui ehe on leitud/saadud vere, higi ja pisaratega (kuskilt välja kaevatud, rüüstatud hauad, varakambrid jne.) siis pole see hinnaline ehe teile õnnetoov.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate