No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kabatšoki pitsa

by - esmaspäev, august 15, 2016


Üks mõnusat mahlane kabatšoki plaadipitsa on kabatšoki kasvamise aja üks lahutamatu toit.
Ükskord enne proovisin hakklihaga, kuid poolsuitsuvorstiga maitses see rohkem.

Vaja läheb
200 gr riivjuustu
100 gr paprikat
1/2 punast sibulat
200 gr poolsuitsu vorsti (Tõmmu)
ca 400 gr kabatšoki (pool suuremast kabatšokist)
250 gr valmis pärmi-lehttaigent st 1 leht (Rimi)
Ketšupit (Heinz)
Pitsamaitseainet

Koori, puhasta seemnetest ja tükelda kabatšok. Tükelda sibul ja paprika.Samuti tükelda poolsuitsuvorst. Tõsta kõik tükeldatud koostisosad pannile ja prae seni kuini kabatšok on muutunud klaasjaks. Kui tunned, et vajad veidi õli, siis lisa törtsuke, mina ei lisanud.:)
Võta üks lehttaigen ja rulli jahuga puistatud jahul veidi õhemaks ja tõsta paberiga kaetud ahjuplaadile.
Taignale määri ketšupit ja puista sinna peale pitsamaitseainet, seejärel kogu panni sisu laota laiali tervele taignale. Kõige peale raputa riivjuustu.
Tõsta pann ahju ja küpseta 220 C juures ca 20 minutit, või kuni pitsa on muutunud kuldpruuniks.
Soovitan süüa soojalt ja külma keefiriga.


©Koduhaldjas.blogspot.com.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate