No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Teadmiseks! Lihtsalt proovi- see töötab!

by - reede, oktoober 28, 2016


Nõuanded ja nipid mis muudavad teid tervemaks ja kingivad juurde aega.

*Püüa mitte lisada toidu juurde 2 maitseainet: soola ja pipart.... Siis näed, et kõhu saab täis 2-3 korra vähema koguse toiduga, ning 2 nädala jooksul kehast kaovad gaasidest tingitud kõhu ümarus ja kuu aja pärast oluliselt võtad kaalust alla ( eriti puudutab neid , kellel on ülekaal).

*Püüa mitte süüa öösel ja proovi tühja kõhuga magama jääda...... 1-2 nädala jooksul hakkad nägema kergeid ja säravaid unenägusid ning igal hommikul ärgates oled heas tujus ja loov ning inspiratsioone täis, ärkad igal hommikul värskena, ilma, et sul oleks ainuke soov voodis vedeleda poole päevani.

*Püüa mitte juua karastusjooke, limonaade ja üldse gaseeritud jooke, mis on poest  saadaval. Kui hakkad jooma vaid vett, siis mõne aja pärast näed kuidas maitseb puhas vesi ja janu kustutamiseks piisab palju vähemast vedelikukogusest.

* Püüa mitte juua kohvi ja teed 2 nädala jooksul...... Näed, et kõik ümbritsev pakub sulle rõõmu ja naudingut. Sa jääd rahulikumalt ja sügavamalt magama. Sinu pinges olevad ja kurnatud näo kortsud muutuvad vähem märgatavaks, ning kerge (või sügav) närvilisus on kadunud (või vähenes vähemalt poole võrra).

* Proovi nädala jooksul käia ja istuda sirge seljaga... ja sa näed kuidas paraneb sinu mälu ja kui  kiiresti hakkad erinevaid asju taipama.

*Proovi inimesele, kes sulle millegipärast ei meeldi, iga kord kui temale mõtled, kinkida mõttes kujutletav kõige luksuslikum (või erite hea) kingitus, kujutades ette kuidas ta rõõmustab..... Siis näed, et ta hakkab sinusse suhtuma aina paremini, nagu ka sina temasse.

*Proovi tund või kaks enne magama minekut lülitada välja teler ja arvuti ... Ja sa hakkad nägema oma soove ja loomingulisi impulsse.

*Proovi 2 nädalat telefoniga rääkida ainult asja pärast... Ning sa näed, et ööpäevas on 36 tundi. :)

*Proovi iga kord kui sul tekib soov võtta sigaret - võtta õun, mandariin, apelsin, banaan või joo klaas vett..... Ning 2 nädala pärast sa tunned ennast kaks korda tugeva ja vastupidavamana.

*Proovi iga kord kui soovid teha midagi, mis sind huvitab (kas või esmakordselt, olgu sinu jaoks haruldast ja sinule mitteomast, kuid meeldivat) teha seda kohe ning jättes välja minutid järelemõtlemiseks. Siis sa näed, et saa suudad veel palju rohkemat!

*Proovi iga kord kui sul tekib soov naeratada vastutulijale, kas või paariks sekundiks (unustades mida ta võib sinust mõelda) ... Ning kuu aja jooksul hakkad sa pidama igat inimest tuttavaks või vähemalt sulle ohutuks.

*Proovi lebada murul, puude keskel, autodest kaugemal, häbenemata inimesi... Ning sa kuuled endas seda ammu oodatud vaikust.

Püüa kasvõi mõnda neist nõuannetest järgida ja sinust saab parem inimene :)

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate