No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Krõbedad küüslauguleivad

by - reede, mai 24, 2019



Mõnus krõbisev vahepala, mis sobib hästi niisama krõbistamiseks, kui õlle kõrvale

Vaja läheb

tumedat leiba

küüslauku

õli

 soola


Valmistamisõpetus
  1. Lõika leivast ühesuurused kangid
  2. Purusta küüslauk küüslaugupressiga.
  3. Pane kaussi purustatud küüslauk, lisa õli ja sega küüslaugu hulka natukene ka soola.
  4. Määri leiva tükid seguga või sega kausis õli-küüslauguseguga
  5. Lülita ahi sisse, seejärel võta ahjuplaat lisa ahjuplaadile natukene õli.
  6. Laota ahjuplaadile ühtlase kihina
  7. Tõsta leivad ahju 225 kraadi juures umbes 20 minutiks küpsema. Sega küpsetamise ajal paar korda - siis küpsevad leivad ühtlaselt.
Kui tahad teha juurde dipikastet, siis dipikastme valmistamiseks sega kokku hapukoor, sool ja pipar. ning maitserohelised ( kindlasti tilli! )


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate