No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MIS ELEMENT SA OLED? TULI, VESI, MAA VÕI ÕHK?

by - esmaspäev, juuni 03, 2019



Neli elementide märki on seotud tähemärkidega ja on loetletud järgnevalt all pool:

Milline on sinu tähemärk ja selle juurde kuuluv element? Elu saab eksisteerida vaid siis, kui need elemendid on olemas – need teevad elu võimalikuks. Iga element omab oma iseloomustust, mis annab meile väärtuslikku informatsiooni inimeste kohta. Laialdaselt arvatakse, et isiksust kujundab tähemärk kui ka sinna juurde kuuluv element. Loe edasi ja vaata mida see räägib sinu kohta.

Tule märgid: Jäär, Lõvi, Ambur

Nagu tuligi, näitavad need elemendid kirge ja tugevaid emotsioone. On temperamentne ja kiire vihaga, tule märk on leegitsev ja põletav nii psüühiliselt kui emotsionaalselt. Kuid see on selle plahvatusohtlik energia võivad tule elemendid põhjustada palju lühikese aja jooksul.

JÄÄR ( 21 Märts – 20 Aprill )

Jäärade tule element on üks mis vastutab kõige ehedamate ja huvitavamate inimeste eest. Tihti on leitud nende entusiastlike märkide juures seikluslikkust, nende hinges on sütitav säde mis täidab ruumi piisavalt õnne ja armastusega. Ärge tooge nende halba külge esile, kuna Jäärade tulemärk ründab provotseerimisel kogu südamest.

LÕVI ( 23 Juuli . 21 August )

Lõvi on kõige tasakaalukam nende kolme seas, püüdes saavutada keskmist igas situatsioonis ja vastasseisus. Lõvid armastavad olla tähelepanukeskmes, tihti esitledes oma parimat külge sellistes olukordades. Mitte ükski ei ole arg ega hoia eemale, see tuline isiksus kiirgab eneses usaldusväärsust ja vaikset juhtimist. Sa tead alati kui Lõvi tule element siseneb ruumi.

AMBUR (23 November – 22 Detsember )

Neist kõigist kolmest on ambur kõige õrnem ja hoolitsevaim. Amburi tule elemendil on võime luua tule abil uut elu. Need plahvatuslikud pursked tegutsevad sümboolselt toetudes filosoofilistele kalduvustele. Tihti on nad huvitatud mingist müstika vormist nende elujõud on pühendunud vastuste otsimisele ja filosoofiliste ideaalide mõtestamisele. See toob endaga kaasa hulgaliselt loomingulisi võimalusi ja ideaale.

Veemärgid: kalad, vähk, skorpion

Vee märk tähistab kõiki kes on otseselt seotud veega. Nad võivad olla värskendavaks toitumise allikaks, sellise mis hoiavad sind elus, või uputavad teid oma rasketesse tumedatesse sügavustesse. Need elemendid kipuvad olema väga salapärased märgid, hinnates nende privaatsust kuid võivad omada psüühilisi kaebusi. Enamasti on ülitundlikud ja emotsionaalsed, kuid võivad ka samal ajal tagasi tõmbuda. Nagu vesi mida hoitakse anumas, tähistab vesi eelkõige turvalisust viidates soodumust privaatsusele.

KALAD ( 20 Veebruar – 20 Märts )

Väikesed ojad või jõed mis voolavad maal ei lähe vaid ainult ühes suunas. Sa võid näha, et paljud väljapääsud lihtsalt ilmuvad ning voolavad ojadena muudesse piirkondadesse. Nii on see ka kalade vee elemendiga ning see on ka üsna iseloomulik nende tähemärgile. Kalad on kohanemisvõimelised ja teadaolevalt on üsna paindlikud. Suurepärased liidrid kes inspireerivad teisi ja kasutavad oma sarmi, et olla edukad, mõned kalad on ka teadaolevalt väga müstilised ja on kaasahaarava mõjuga teistele.

VÄHK ( 22 Juuni – 22 Juuli )

Teine märk mis näitab teiste eest hoolitsemist , vähi vee element on alati mures teiste heaolu eest ja püüavad aidata neid nii nagu saavad. Püüdke lihtsalt meele pidada, et ei satu nende valele poolele kui nad saavad vihaseks või tunnevad end ohustatuna võivad jõekaldad sekunditega üle ajada. Ärge ületage vähi vee märki, eriti kui on tegemist pere või lähedaste sõpradega. Lõpuks kahetsevad seda paljud.

SKORPION ( 24 Oktoober – 22 November )

Sama intensiivne ja ohtlik kui marurav jõgi, skorpionid võivad hävitada ja joosta üle kõigest mis on nende teel, oma vähese enesekontrolli omadusega. Enamus skorpionide elemendid peavad õppima enesekontrolli jõudu ja peavad pidevalt sellest ka enesele meelde tuletama. Isegi vaatamata kõigele, kui suunates skorpionit ihaldatud suunas ja stabiliseerides nende motiive juhib nende metsik energia luues edukaid tulemusi. Kui te olete sõpruses skorpioni vee märgiga, siis jääge nende lähedusse kuna nad kasutavad teie kaitsmiseks orkaani jõudu olenemata sellest mida see maksma läheb.

Maa märgid: Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Tõde selle märgi kohta on see, et maa elemendid on ümbritsetud inimestest ( rohkem kui nende kolleegid ). On täheldatud, et nad toovad teisi maapeale tagasi ja tagavad tugeva aluse kõiges mida nad teevad. Nad samuti püüavad õpetada teisi oma teel. Olles usaldusväärsed ja kindlad sõbrad ( rääkimata lojaalsusest ), on maa elemendid praktilised olendid, kes armastavad kasutada oma käsi. Ainus probleem, mis on enamikel maa elementidel on kalduvus keskenduda liiga tugevalt pealiskaudsetele asjadele muutudes materialistlikuks. Sellest hoolimata pole paremaid sõpru kui maalased kes jäävad sinu kõrvale ( enamikuks ajaks ).

SÕNN ( 21 Aprill – 21 Mai )

Sõnni maa element on kõige tugevam märk kõikidest tähemärkidest. Need maalased aitavad alati teistel nende elus jalgealust stabiliseerida võttes kontrolli eneste ülesehitamisel. Maalastest sõnnid saavad kasu sellest, kuna samal ajal parandavad nad ka iseennast. Hoolitsevad, targad, usaldusväärsed ilma süüta on sõnnid suurepärased sõbrad kuid võivad olla oma teel kangekaelsed. Õnn muudab sõnni maist meelt – see ei juht lihtsalt niisama. Neid on klassifitseeritud nagu ( maiselt sensuaalsed) ja nad kleepuvad nende külge keda peavad kalliks kui see on neile oluline.

NEITSI ( 22 August – 23 September )

Esindades kesk maad ( kuid mitte seda mis on sõrmuste isandas ), maalastest neitseid on tavaliselt leitud paljude asjade korraga tegemise keskmest, kuna nad ei ole võimelised otsustama vaid ühe projekti üle. See on neid muutnud üsna paindlikuks, abivalmiks, ülevaatlikuks ja mingil määral põhjendatuks. Neitsi on element, mis paikneb Kaljukitse ja Sõnni vahepeal, paiknedes mitte just kõrgel tasemel ja mitte ka päris madalal vaid keskmisel, lihtsalt õigel kohal. Maalastest neitsitel on analüütiline täpsus, mis võib olla ka põhjuseks.

KALJUKITS ( 23 Detsember – 20 Jaanuar )

Viimaseks müstiline märk, kaljukitse maa märgid on võrdlemisi „ sügavad“ inimesed ( mitte just otseses mõttes, ehk siiski natuke ). Kaljukitsed näevad et maa madalamad piirkonnad on puhtad ja rikkalikud. Maalastest kaljukitsed on tuntud ka oma praktilise tegevuse ja hobide poolest ning võivad leida mugavust materiaalsetes omandites ja kõrges staatuses. Maised kaljukitsed tikuvad olema loomult konservatiivsed ja keskenduvad liiga palju karjäärile, eirates teisi elu aspekte. Koos selle kõige on nad suurepärase töövõimega ja vajavad edu oma töös.

Õhumärgid: Veevalaja, Kaksikud, Kaalud

Kas olete kunagi kuulnud muutuva tuule tähendust? Jah meie ka pole, kuid pisut oleme me mõistnud kui palju see mõjutab õhu tähemärke. Veevalaja, Kaksikud ja Kaalud on kõik selle grupi liikmed ja ründavad tugevalt kui nad tahavad sind liigutada ükskõik millisel moel. Nad on pidevas liikumises loovuse, ideede ja tegude suunas. Kõikide nende iseloomustuste juures võite te leida et õhu elementidel on pisut pea õhku täis, kuid ärge sattuge nende halvale poolele, kuna nad võivad olla üsna jõulised kui seda on vaja. Seikluslikud ja lihtsalt lõbu ümbritseb neid, võivad õhu elemendid olla kõige põnevamad sõbrad kes teil on.

VEEVALAJA ( 21 Jaanuar – 19 Veebruar )

Kõige kõrgemal tasemel, möirates kõikide teiste märkide üle ( sealjuures ka õhu omade ). Leiate, et Veevalaja elab oma elu täiskiirusel, kindlustades teisi tuulispasa selguses, koostöö ja mõistmisega. Veevalaja õhumärgid armastavad inimesi ühendada ja otsivad harmooniat kõiges. Veevalaja tähistab loovust, originaalsust ja positiivseid muutusi kuid sel ajal kui neil on need positiivsed tunnused, ning vaid mõned negatiivsed on tõsi, et nad võivad olla ettearvatavad või põrkuda ringi korrapäratult. Analüütilised ja kriitilised mõtlejad on õhu veevalajad näiliselt pidevalt keskendunud inimkonna ellujäämisele ja oma tulevikule ning kleepudes kõige külge mis viib elu edasi.

KAKSIKUD ( 22 Mai – 21 Juuni )


Õhu Kaksikutel on tornaado jõud millega tuleb arvestada ja milles on kõige parem lennelda võrreldes kolleegidega. Nendel elementidel on kaksik olemus, mis koosneb otsustamatusest ja pidevast vajadusest teostamises. Mitte ükski neist ei tee midagi aeglaselt see võib olla suureks eeliseks või siis negatiivseks pooleks ükskõik milles mida nad soovivad teostada. Nad on uudishimulikud ja veidra mõtteviisiga, kes püüavad õppida kõike inimeste ja maailma kohta.

KAALUD ( 24 September – 23 Oktoober )

Hoolivad ja hoolitsevad kaalude õhu märgid on õhus hapnikuks mis hoiab meid elus, liikudes meie ümber ja rahustades meid ümbritsevat. Need õhu märgid püüavad tuua rahu ja tasakaalu kõikidesse olukordadesse ja sõprus suhetesse ja seda on tavaliselt näha oluliste nõuannetena ja vestlustes. Suhted tulevad kõigepealt ja on kaalude jaoks prioriteediks seega ärge alahinnake nende tähtsust teie jaoks.

Tähtkujude tähendus neljale elemendile.

Võimalik, et olete märganud, et paljud tähemärgid ja nende vastavate elementide märgid võivad olla üsna sarnased paljudes osades ja leiate et see enamasti kipub olema tasakaalus.. see on nii, et inimesed saavad teha koostööd ja saavutada suuri asju, ilma et annaksid liiga palju jõudu teatud grupi kontrollimisele. Kuna iga element on teistest sõltuv siis on see ka meiega. Nii teie enda kui teiste märkide lahtimõtestamine on optimaalne viis elada tasakaalustatud elu ja leida see täiuslik sõber või muu olulisus.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate