No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Liigesevaludest priiks tilgastanud piimaga!

by - esmaspäev, jaanuar 04, 2021




Kuni inimene ei vanane, ei saa ta kunagi aru, mis asi see vanadus on. Just seepärast suhtuvad noored vanadesse inimestesse ilma austuseta, mõtlemata sellele, et nad muutuvad ise kunagi samasugusteks. Arvata, et jääme alatiseks noorteks, tugevateks, tööjõulisteks jaet nii jääbki see alatiseks. Peamine – ennast ei tohiks selleks häälestada ja ehk läheb vanadus minust mööda...
 Aga siis leiame üllatusena, et organism hakkab meid alt vedama: vererõhk kõigub, tekib hingeldamine, mälu halveneb. 
 Arvasin, et elan nii moodi alati, teen tööd ja ei tee mingeid järeleandmisi aastatele, aga nii see ei läinud. Mul hakkasid valutama liigesed, algul arvasin, et kõik need valud mööduvad, nagu varem möödus külmetus. Kuid mõistsin, et need vanaduse haigused on hoopis teistsugused, kui need mida põdesin nooruses. Liigestega läks muudkui hullemaks ja hullemaks. Ja ma sain aru, et ma ei saa elada enam nii nagu varem. 
Ilmselt iga keskealine inimene kogeb seda oma esimesel kohtumisel vanadusega. Sellest sõltubki kuidas läheb edasi meie elu. Võime muidugi ennast haletsema hakata, hakata kurtma lastele, sõpradele oma halva tervise üle ja muutuma aegamisi vanaks torisejaks. 

Hakka parem palju õigemini elama: 
tõuse hiljemalt kell kuus, pese end külma veega, ära istu päevade kaupa teleka, arvuti ees vaid käi jalutamas, tee sporti. 

Toitu teistmoodi: 
ära söö rasvaseid sööke, eelista juurvilju, mida ise ka kasvatan. Iga päev joo klaasike värsket (oma tehtud) mahla. See pole üldse kallis kui teha mahla mitte apelsinidest vaid porgandist, kapsast, peedist. Kuna need juurviljad on omad, kontrollitud ilma nitraatideta. Kasu on neist nagu vitamiinidestki palju rohkem.
 
LIHTNE VAHEND LIIGESEVALU VASTU.

Jagan teiega ka üht retsepti mille andis mulle naaber suvekodust. Ta ei viska kunagi kodust mitte midagi ära ja leiab kõigele kasutuse. Ja õpetas mindki. Kui on juhtunud, et piim läks hapuks siis ärge seda mitte mingil juhul ära visake. Sellest hapust piimas on võimalik valmistada vahendi liigesevaludele!
Võtke võrdsed osad haput piima ( hapu piima võib asendada täispiimaga) ja võrdses osas jahvatatud munakoori. Näiteks pitsi täis piima ja pitsitäis jahvatatud munakoort. Kõik see segage hoolikalt omavahel ja see ongi ravim. Saadud mass pange riidetüki sisse ning asetage see haigele kohale tunniks ajaks. Siduge see kinni toidukilega ( või siis kilekotiga) ja see omakorda sooja käterätikuga. 
Selliseid kompresse on vaja teha vähemalt 5 päeva järjest, iga kord uus kompress. 
Aga kui haigus on teil käest lastud, siis tehke peale 5 päeva paus. 5 päeva puhake ja siis alustage jälle raviga. Jätkake seni kuni valud on täielikult kadunud. Aga selles, et need kaovad võite kohe päris kindel olla. 


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate