No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milline saab olema idamaise kalendri järgi 2021 Härja-aasta

by - laupäev, jaanuar 02, 2021



2021 algab Härja valitsemise aeg. Eksperdid rääkisid, mis on selle idamaisemärgi juures tähelepanuväärne, milline on selle energia ja mida võib oodata erinevates eluvaldkondades.Härja-aastal peate suurendama energiat ja elujõudu. See saab olema väga energiline aeg, kus võib juhtuda palju ettearvamatuid asju. Ole valmis selleks, et sul ei hakka igav.

2021. aasta omadused

Idahoroskoobi jaoks on oluline, milline saab olema looma maskoti element. Härg on valge, see tähendab, et 2021 aastal asub Metalli element.

Härg on edasiliikumise, elumuutuste, järskude pöörete ja suurte muutuste sümbol. Metall sümboliseerib vaimu kindlust, puutumatust, vastupidavust, stabiilsust. See tähendab, et aastal 2021 tuleb ette erinevaid olukordi, kus peate näitama tahtejõudu ja soovi võita.

2021. aasta kõige õnnelikumad inimesed on tugevad, läbilöögivõimelised ja ambitsioonikad isikud, kes lähevad julgelt edasi, pühkides kõik oma teel. Samal ajal on soovitatav näidata üles iseseisvust ja mitte kasutada teiste abi. See puudutab kõiki eluvaldkondi - mitte ainult karjääri ega raha.

Töö, rahandus ja asjaajamine idamaakalendri järgi


Metal Härja aasta on ideaalne aeg ideede edendamiseks, ettevõtte loomiseks, uue töö otsimiseks. Enne kui hakkad edasi liikuma on väga oluline kindlaks määrata suund. Kui sa seda ei tee, riskid energia ja aja raiskamisega. Seetõttu soovitavad eksperdid kõigil inimestel kõigepealt seada kindlaks eesmärgid ja asjad planeerida kõigepealt ning alles seejärel tegutseda.

Kui võtate riske ja võtate mitu asja korraga ette, teadmata lõppeesmärki, võite minna valele teele ja pettuda. Aastal 2021 peame tegutsema kiiresti, kuid heaperemehelikult.
Märgitakse, et 2021. aasta on ideaalne aeg väärtuslike ostude sooritamiseks. Võite turvaliselt osta kõike, mis on seotud liikumisega, näiteks jalgratast või autot, kulutada raha reisimiseks ja puhkuseks. Samuti uute emotsioonide ja kogemuste saamine on väärt investeering. Ka see aasta võib olla väga konkurentsivõimeline. Paljud inimesed tahavad teisi ületada. Eesmärk ei ole õnnestumine, vaid teistele ära teha. See ebaterve soov esimese auhinna saamiseks võib negatiivselt mõjutada tootlikkust ja tervist.

Suhtlus ja armastus aastal 2021
Aastal 2021 peate “härjal sarvist haarama”. See kehtib eriti armastuse sfääri kohta. Kui keegi teile meeldib, ei pea te istuma, vaid tegutsema. Inimesele tuleks läheneda ning väljendada ennast ja oma tundeid otse, ilma mängude ja teesklemiseta. Härja aastal võite tunnistada oma armastust, pakkuda kätt ja südant, teha abieluettepaneku. Pereelus, sõprade ja lähedastega suhtlemisel on kõige tähtsam olla otsekohene. Vastasel juhul võite kokku puutuda solvumiste, pahameele ja negatiivsusega.

Ka aastal 2021 on väga oluline mitte keerutada, kui soovite mõne inimesega suhtlemise lõpetada.
Mida kauem talud negatiivsust sõpruses või armastuses, seda halvemini mõjutab see teie enesehinnangut. Kõigil, kes otsivad uut kaaslast, on soovitatav eelnevalt ühilduvust hinnata.
Härja-aastal võivad inimesed muutuda väga kuumaks. Need, kes sellega alati pattu teevad, muutuvad ümbritsevate inimeste jaoks plahvatusohtlikuks. Teiselt poolt näevad inimesed 2021. aastal palju vähem tõenäosust, et teesklevad ja varjavad tõde ja emotsioone teiste eest. Härg sunnib teid emotsioone välja näitama, ilma tagajärgede eest vastutamata. See tähendab, et tuleb jälgida äkilist ebaviisakust ja gravitatsiooni ning mõista nende algpõhjust.

Meeleolu ja tervis idakalendri järgi
Selles osas on kõik äärmiselt lihtne. Peate järgima oma soove, kuid mitte laskma ennast pimestada impulssidel. On vaja kulutada energiat ja aega hoolikalt, seades prioriteedid õigesti.
Kui näed väga palju vaeva ja väsid, võid õnne kaotada. Härja-aastal saabub jõud sissevooluga, aga ka lahkuvad, kui seda kulutatakse valesti. Jälgige hoolikalt oma tervist ja ärge unustage puhkust.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate