No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Igale päikesemärgile vastav Taro kaart

by - esmaspäev, veebruar 07, 2022





Millised tarokaardid vastavad teatud elementidele, planeetidele ja sodiaagimärkidele?
Mida on vaja tarokaartide kohta teada?
Iidsete templite pühas vaikuses sündinud Taro kaardid on ainulaadne peegel, mis näitab meile, kuidas see maailm toimib, mis rolli inimene selles mängib ja mis on meie elu mõte. Pole juhus, et kõiki 78 Taro kaarti nimetatakse "Arkaaniks", mis ladina keeles tähendab "saladust" või "mõistatust".
Suur Arkaan (Suur Saladus) koosneb 22 kaardist, mis kirjeldavad kõigi nähtuste algpõhjuseid ja olemust, ning 56 väikesest arkaanist, mis illustreerivad meiega toimuvat ja peegeldavad tagajärgede maailma.

Iga päikesemärk on seotud ühe Taro kaardiga Suurest Arkaanist. Need kaardid sümboliseerivad iga päikesemärgi olemust ja omadusi. Siin on ära märgitud iga päikesemärgiga seonduv Taro kaart ning isikuomadused, mida see konkreetne kaart inimesele annab.


Jäär









Sinu Taro kaardiks on KEISER. 
Jäär on tulemärk, mis avab uue sodiaagitsükli. Ambitsioonikas, iseseisev, võimule püüdlev. Sa süttid uutest ideedest, saad selle edasi viiaks ja süütad selle tule ka teistes.Kasutad oma mõjukust ja analüütilist mõtlemist ära selleks, et olla teistele inimestele abiks ja toeks, et seeläbi ka oma eesmärkide poole liikuda.
 Antud kaart sümboliseerib usaldust ja lojaalsust. Oled oma lähedaste inimeste ja sõprade jaoks alati olemas, nii heas kui halvas. Sa oled oma olemuselt kuninglik, nagu ka Sinu kaart. 


Sõnn









Sinu Taro kaardiks on ÜLEMPREESTER.
 Sõnn on maa elementide fikseeritud märk, humanist ja eluarmastaja, täis jõudu ja kannatlikkust, vastupidavust ja ettevaatlikkust. Kõik need omadused avalduvad Hierofanti arhetüübis, kes vastutab kasulike ja konstruktiivsete liitude eest ning õnnistab neid.Oled inimene, kes on pidevalt teadmiste ja täienduste radadel, sest soovib olulistes asjades elus paremini selgusele jõuda. Sul on võimalik elus jälile jõuda paljudele sellistele saladustele, mis enamike inimeste jaoks jäävad varju. Sinus on peidus suurepärane õpetaja, andes oma teadmisi nendele inimestele, kes seda vajavad.


Kaksikud









Sinu Taro kaardiks on ARMASTAJAD. 
Oled inimene, kes kõigub kahe maailma vahel. Kaksikud on õhumärk, mille duaalsus ja püsimatus on seotud Armastajate kui võrgutajatega, mis omakorda annab meile märku pidevatest valikutest ja on pigem truudusetus kui armastus. Sisemise seisundi tunnusena näitavad kaksikud inimest, kes on sunnitud tegema pidevalt valikuid. See väljendub kõikides Sinu otsustes. Sinu enda jaoks, et elus suurem edukus tagada, tuleb Sul kõik oma otsused ja valikud hoolikalt läbi mõelda.


Vähk









Sinu Taro kaardiks on KAARIK. 
Vee elemendi märk, salapärane ja mitmetähenduslik.  "Üks samm edasi, kaks sammu tagasi" - see lause võiks olla Vähi loosung. Püüad oma teel vältida suuremaid auke, mistõttu leiad alati enda jaoks viisi, kuidas suurematest probleemidest hoiduda. Ehkki otsid oma ellu vabadust ja iseseisvust, ei kaldu Sa sellega  kunagi liialdustesse. Kuid sellegipoolest on see märk võimeline väga aktiivseteks tegudeks ja kui tal on emotsionaalne motivatsioon, siis ei saa Vähki, nagu Kaarikutki, ei saa enam keegi peatada. Oled avatud uutele ideedele ja mõtetele, mis aitab Sul ennast muuta ajapikku vägagi mitmekülgseks inimeseks. Kindlasti aitab Sind elus edasi see, et usaldad kaalukate asjade otsustamisel oma sisetunnet.


Lõvi









Sinu Taro kaardiks on JÕUD. 
Selle tulise sodiaagimärgi all sündinud inimene suudab toime tulla kõigi raskustega oma elus. Oled emotsionaalsete ja vaimsete võimetega inimene ning oskad neid võimeid ka edukalt ära kasutada. Teda ei saa hirmutada ega sundida eksima. Sa ei karda midagi ja see aitab Sul elus üle saada kõikvõimalikest takistustest ja probleemidest. Usaldad eelkõige oma sisemisi energiavarusid ja tarkust, mistõttu paned suurt rõhku sellele, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Teiste inimeste abile mitte toetumine on seotud Sinu uhkustundega. Arkaani tugevus näitab, kuidas vaimu tugevus suudab toime tulla meie loomalike instinktidega ja Lõvi märgi esindajad on selle ilmekaks tõendiks.


Neitsi









Sinu Taro kaardiks on EREMIIT/ERAK. 
Neitsi on maaelemendi märk, kehastades korra printsiipi, mõistuse võitu tunnete üle, oskust näha tervikut detailides. Pead alatihti oma elus peatuma selleks, et paremini mõista, mis siis Sinu tegelik eesmärk siin elus ikkagi on. Kaardil olev vana mees kujutab inimest, kes on välisest maailmast väsinud. Ka Sul tuleks aeg-ajalt tempot maha võtta, et enda sisemist maailma paremini mõista. Mida paremini see Sul õnnestub, seda avatumaks Sa muutud. Neitsi õpib terve elu, aga õpetab ka teisi, kandes teadmiste ja mõistuse valgust, nii nagu Erak kannab enda ees laternat, mis valgustab teed. Tarkuse ja enesetundmise kaart.


Kaalud









Sinu Taro kaardiks on ÕIGLUS. 
Õigluse kaardil on kaalude kujutis üks peamisi detaile. Kaalud on õhumärk, mis on tasakaalu ja tarkuse märk, annab suurepäraselt edasi selle taro kaardi ideed, et ilu, harmoonia ja õnn on tegelikult tasakaaluseisund ning iseenda ja oma elu aktsepteerimine. Teiste inimeste seas on nad vägagi hinnatud kaaslasteks.
Sa oled inimene, kes peab edu saavutamiseks elus nii mõnedki enda soovid ning vajadused maha suruma. Tunded ja emotsioonid on need, mis Sind väga suurel määral takistavad ja näitavad sinu otsustusvõimetust. Kui suudad oma tunded ja emotsioonid kontrolli alla saada, on ka otsused kiiremad tulema. Kuigi sa võid oma elus otsustusvõimetuse tõttu olulisel määral saada kannatada, püüad Sa seda mitte välja näidata. 


Skorpion










Sinu Taro kaardiks on SURM. 
Veemärk Skorpion viitab meile paratamatult Styxi jõe vetele(Styx ('vihkamise [jõgi]') oli vanakreeka mütoloogias peal- ja allmaailma (Hades) piiriks olev jõgi), mida ületades satub hing teispoolsusse. Jah, Skorpion on hävingu ja surma märk, kuid me ei tohi unustada, et oma kõrgeimal tasemel on ta transformatsiooni ja taassünni märk. Selle märgiga ei seostata mitte ainult surma, vaid ka surmast ülesaamise mõistatust. 
See kaart sümboliseerib muutusi ja arengut. Oled inimene, kes otsib oma ellu pidevalt uusi tegevusi, kuna Sa lihtsalt ei suuda ühel kohal kaua püsida. Väldid üldiselt oma elus olukordi, kus ennast ühe või teise asjaga tihedamalt seoksid, mistõttu on Sul kerge erinevate muutustega kaasa minna. Oled müstiline inimene ning teiste inimeste jaoks oled sa suur mõistatus.


Ambur









Sinu Taro kaardiks on MÕÕDUKUS. 
Ambur on tulemärk, väga mitmekülgne ja suudab ühendada esmapilgul täiesti kokkusobimatud omadused. Oled inimene, kes on elus kindlalt jalgadega maa peal.  Sellepärast pole juhus, et vanasti kujutati teda kentaurina – hobuse keha ja mehe peaga olendina. Mõjud sind ümbritsevatele inimestele tasakaalustavalt, sest et suudad teisi inimesi mõista ning nendega samal lainepikkusel olla. Liigud oma elus mõõdukas rütmis oma eesmärkide poole, mis võimaldab Sul edukalt ületada kõikvõimalikud takistused, mis Sinu teele võivad tekkida.


Kaljukits









Sinu Taro kaardiks on SAATAN. 
Kaljukits on maamärk, maksimaalselt keskendunud saavutustele materiaalses maailmas. See kaart sümboliseerib Sinu varjatud omadusi. Sa pöörad oma elus suurt tähelepanu sellele, et paremini mõista oma varjatud omadusi ja võimeid. Mida paremini Sa nendest teadlik oled, seda enam on Sul võimalik areneda ja elus edasi liikuda. Sa võid olla endast üsnagi halval arvamusel, mistõttu peaksid leidma viise, kuidas oma enesehinnangut suurendada.
 Kurat kui Taro pakis sümboliseerib lihtsalt materiaalset maailma ja ideed mateeriast kui hinge vangistusest. Materiaalse edu osas on kurat üks edukamaid kaarte kaardipakis.

Veevalaja










Sinu Taro kaardiks on TÄHT. 
Veevalaja on õhumärk, ettearvamatu ja tabamatu märk, inspireeritud ja irratsionaalne, märk geeniaalsusest. Kõiki neid motiive ja omadusi kannab Tähe kaart, valgustades meie teed lootusevalgusega ja äratades meis igaühes oma Tähe.  Suudad ka teisi inimesi veenda nende võimetes ja oskustes, mis tõttu oled Sa teiste inimeste seas alati hinnatud kaaslaseks. Oled oma olemuselt optimistlik ja sihikindel inimene. Usud alati headusse ning ka seda, et oma eesmärgid suudad Sa alati ellu viia.


Kalad









Sinu Taro kaardiks on KUU.
 Unistavad ja hellad Kalad armastavad oma fantaasiates reaalsuse eest põgeneda! Eriti raskustega silmitsi seistes. Oled inimene, kes muudab kergesti oma meelt ja arvamusi. Liigud oma elus edasi vastavalt oma intuitsioonile, millest ongi tingitud Sinu muutlik meel. Sa pöörad suurt tähelepanu teistele inimestele ning nende heaolule. Sellega tingitult ongi paljud Sinu ettevõtmised seotud sellega, et saaksid teistele mingitki moodi kasulik olla. Seal juures võid sa enda isiklikud vajadused unarusse jätta, mis aga pikapeale võib Sinus aga pingeid tekitada. 
Kuu kaart sümboliseerib illusioonide ja pettekujutelmade maailma, libedat kuuteed, mida mööda Kalad vahel soovivad põgeneda selle maailma probleemide ja keerukuse eest.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate