No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kassi vastutusrikas ülesanne siin ilmas

by - kolmapäev, veebruar 01, 2023




Suur hulk inimesi arvab, et kassid on laisad, ei tee midagi peale selle, et söövad ja magavad...
See aga pole nii!
Kas tead, mis on kasside ülesanne?

Kõigil kassidel on võime, võtta ära meie kehasse kogunenud negatiivne energia... Kui peres on rohkem kui üks inimene ja ainult üks kass, võib ta nii paljudelt inimestelt energiat ja neelates endasse liigse hulga negatiivsust.
 
Kasside magamise ajal vabastab kassi keha negatiivsuse, mille ta meilt on eelnevalt ära võtnud. Kui me oleme juhtumisi väga stressis, ei pruugi kassil olla piisavalt aega kogu selle negatiivse energia eemaldamiseks ja nii koguneb see tema kehale rasvana, ning see koguneb seni kuni nad saavad selle vabastada. Nad lähevad paksuks aga sina arvad, et oled oma looma hästi toitnud või, et nad ei liigu piisavalt. 
Hea, kui majas oleks rohkem kui üks kass, nii et energiad jaotuks nende vahel ära.

Kassid kaitsevad meid ka öösiti, et magamise ajal meie elamisse ei siseneks soovimatuid hingi. Sellepärast neile meeldibki väga meie voodis magada. Kui aga nad tunnevad, et meiega on kõik korras, siis nad ei tule meie magamistuppa. Kui meie ümber tunnevad nad midagi imelikku, hüppavad nad meie voodisse ja kaitsevad meid.

Kui võõras inimene tuleb meie majja ja kassid tunnevad, et see inimene seal on meile liiga tegemas või et ta on halb, siis kassid tulevad justkui meie vahele, meid "kaitsma"...

Kui sul ei ole kassi ja hulkuv kass tuleb sinu majja ja peab seda justkui enda koduks, siis sellepärast, et vajad sel kindlal ajal kassi. Nii et hulkuv kass tuli vabatahtlikult just sind aitama. Täna kassi, et ta valis sinu kodu selleks tööks. Kui sul on teisi kasse ja sa ei saa hulkuvat kassi endale jätta, leia talle üks koht. 

Kassid on tulnud meile füüsilisel tasandil teadmatul põhjusel. Ehk on see võlg, mõni karma, mida ta peab siin pool maksma. Nii et ära halvusta ega hirmuta kassi, sest kassid ravivad meid.
Kassid on armsad olevused ja nad armastavad üle kõige oma omanikke, kuid neil on omasugune viis armastada.
Nende armastus on tõsine, nii et ära kahtle selles. Nad on meie suurepärased ja tõelised sõbrad ning eelkõige head kaaslased
😻

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate