No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Asjad mis muudavad naisi 10 aastat nooremaks

by - pühapäev, august 27, 2023




Asjata jätavad paljud naised osad aksessuaarid tähelepanuta. Kuid just nende abiga saate muuta pildi endast meeldejäävamaks ja erksamaks. On mitu asja, mis võivad iga naist visuaalselt noorendada.

Stilistid soovitavad:

  • Soojal aastaajal ärge jätke kasutamata võimalust kanda massiivseid päikeseprille. Need mitte ainult ei lisa glamuuri, vaid peidavad ka silmaümbruse kortse. Ärge kartke osta värvilist raami prille: sellega muutub nägu säravaks.
  • Kui kannad avatud kaelusega riietust, siis täiendada seda suure kahekordse pärlikeega. Seda saab kombineerida metallist ripatsite ja kettidega. Üldiselt tõmbavad mitmekihilised ehted endale tähelepanu: ja muud vead jäävad märkamatuks.
  • Neil, kes ei karda olla tähelepanu keskpunktis, peaksid kapis olema ebatavalised sukkpüksid. Need võivad olla värvilised või pitsilised. Kõige tähtsam on särada.
  • See võib üllatab paljusid, kuid tossud lisavad naisele noorust ja värskust. Peate need lihtsalt õigesti enda jaoks valima. Hoidke oma jalatsid puhtad ja heas seisukorras. Vanad katkised ja kriimudega paarid tuleks aga kohe minema visata.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate