23. november - Espressopäev
Rikkalik ja võimas espresso on fantastiline päeva ergutus ning ideaalne valik kohvijoojatele, kes otsivad viisi, kuidas pikkadest ja rasketest päevadest (ja võib-olla ka öödest) üle saada.
Espressoshot on kohvi peenviimistlus, mis on destilleeritud kõige tugevamate elementideni ja serveeritud spetsiaalsetes tassides.
Espressopäev, mis austab kohvivalmistamise meetodit, mille juured ulatuvad 19. sajandi lõpu Itaaliasse . Espressot valmistatakse kohvi pressimise teel ja seda serveeritakse mustalt 60 ml tassis, mis hoiab kohvi soojas ja takistab kreemikihi levikut. See on tüüpiline kohvivalmistamise viis Lõuna-Euroopas, eriti Itaalias, Prantsusmaal, Hispaanias ja Portugalis.

0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.