No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Algaja koperdused.

by - esmaspäev, aprill 01, 2013

Kallid lugejad ! Kuna siin kõik on uus  ja kogu see blogingus minu jaoks veel suur must auk, siis võib erinevaid apsakaid sisse tulla, palun siis mõistvamat suhtumist :)
Kuna olen tüüpiline eestlane, kes kuhugile esikaanele  ei trügi, siis siia pilte minust ei tule, ehk mõni üksik.Ka pole ma suur kirjaneitsi kunagi olnud ning päevikut pole ma  nooruses pidanud. Siia  ma pikki memuaare ei hakka kirjutama, kuna suureosa ajast röövib väike elav laps, kes ei lase kirjutamisele keskenduda, niiet põhirõhk on piltidel.
Olen avatud igasugustele ettepanekutele, kuidas Teie seda lehte tahate näha ja mida ootate .
Toredat päeva teile!

You May Also Like

5 comments

  1. Arvan, et sellest tuleb igavesti vahva blogi:)!!!

    VastaKustuta
  2. Soovitan 1) hakata kohe blogimise alguses kasutama "silte", märksõnu erinevate teemade kohta. Võimalikult hästi läbimõeldud alajaotustena. Selliselt on hiljem mugav soovitud postitusi leida siit blogist.
    2) kuigi blogi on niigi ilus, eelistaksin mina veidi heledamaid toone ja vähemkirjut tausta (Sinu fb lehte ja siinseid fotosid vaadates tuleb siia palju ilusat fotomaterjali ja kirju taust rikub piltide esiletulevuse)
    3) plussina- oled juba aru saanud, et kui soovid blogilugejaid, tuleb fb panna ainult pilt+viide blogisse (mitte topeltjutt) nii, et oled kiire õppija, olen kindel, et saad kõigele kiirelt pihta.

    Jaksu!

    VastaKustuta
  3. :) tänud, veidi jäi arusaamatuks "sildistamine" kas pidasid silmas nagu nàiteks aed : ...ja siis mingi pilti tutvustav jutt ? Blogi taustaga veel tegelen,see on hetkel minu blogi abistaja valik :D

    VastaKustuta
  4. Kui postitad postitust saad lisada lables , teema, sildi, tagi iga postituse juurde, et seda paremini hiljem leida. No nagu retseptiblogides saiad, supid , toidud tomatist jne. :)
    Segane jutt ja ega hullu pole nii ka, lihtsalt mõte oli.
    Päikest

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate