No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Täiskuu reedel ja 13. kuupäeval

by - neljapäev, juuni 12, 2014



Täiskuu saabub seekord muutlikus tulemärgis - Amburis. Ajal mil Päike ja Kuu omavahel vastanduvad on inimesed üldiselt ärevad ja emotsionaalsed. Käitumine on meil sellel ajal ettearvamatu, vahel dramaatiline ja intensiivne.
 Täiskuuga on meil hea võimalus negatiivsetel omadustel minna lasta, selleks peame aga olema teadlikud oma käitumisest. Selles osas on täiskuu aeg suurepärane, avades meie ja meid ümbritsevate inimeste silmad, et näha asju millest peaksime vabanema, et liikuda edasi kergema lastiga. Järgneva kahe nädala jooksul, kuni kuu on kahanev, on meil enda vabastamiseks üleliigsest koormast suurepärane võimalus.

Seekordsele Täiskuule lisab tõsidust Veenuse-Saturni vastasseis. Ehk viitab see seis asjaolule, et oleme oma ellusuhtumises liiga tõsised ning peakime elu rohkem nautima. Ka selline vabanemine on Täiskuu ajal üks võimalustest. Kuid arvestada tuleb ka vastupidise võimalusega.

Täiskuu päeval võime end tunda väsinuna, tõenäoliselt vähese või halva une tõttu. Üldjuhul on meil Täiskuu ajal uni häiritud.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate