No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

TERVIS JALGADE KAUDU.

by - laupäev, juuni 14, 2014


India meedikud väidavad, et jalataldadel asuvad punktid, mis on seotud inimese kõikide organitega, - sellest võib järeldada, et kui hoolitseda oma jalgade eest hoolitseme kogu oma organismi eest.



Toniseeriv vann.

Sega võrdsetes osades nõgest ja naistepuna. 2 sl segu vala üle liitri keeva veega, lase seista 20 – 30 minutit. Saadud leotis valage kaussi ja lisage vett. Leotage selles jalgu 20 minutit.
Toniseerivat toimet omavad ka kummel, piparmünt, eukalüpt.

Kontrastne jalavann.
Võtke kaks kaussi. Ühte valage külma vette(20kraadi), teise kuuma vett (40-50 kraadi): kuuma vette võib lisada kummeli, pärnaõite, nõgese leotist. Pange jalad vaheldumisi külma ja kuuma vette 8 – 10 korda. Kuumas vees hoidke jalgu 3 korda kauem kui külmas vees aga lõpetage külma vee vanniga, See protseduur aitab ergutada väsinud jalgu.

Vereringlust parandav jalavann.
Valage kuum vesi kuuseokaste peale (2 – 3 ) peotäit, lisage 2spl soola. Kui vesi on jahtunud 40 kraadini pange vanni jalad 15 – 20 minutiks, seejärel kuivatage ja kreemitage jalad.

Puhastav vann.
Võtke 3l sooja vett lahustage seal peotäis meresoola ja 1spl täis söögisoodat. Pange jalad vanni 15 – 20 minutiks, seejärel loputage jalad puhta veega ja kuivatage.

Rahustav vann.
Valage kaussi vesi (38 – 40 kraadi). Võtke meresool (3 spl) tilgutage sinna peale 3 tilka lavendli õli ja 2 tilka kummeliõli. Lahustage sool vees. Pange jalad kaussi 15 – 20 minutiks, seejärel kuivatage.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate