Kondenspiima-toorjuustukook
Vaja läheb:
0,7 pakki Selga kakaoküpsiseid
60 g võid
450g toorjuustu
4 muna
1 purk kondenspiima (395 g)
1,5 dl hapukoort
4 tl suhkrut
5-6 tl kakaod (mõrkjat, ilma suhkruta)
Vooderda 24 cm läbimõõduga koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Purusta küpsised (nt köögikombainis), sulata või ning sega kokku. Suru küpsisepuru koogivormi põhja. Täidise jaoks vahusta toorjuust, lisa juurde munad ning viimasena vala hulka kondenspiim. Sega ühtlaseks ning vala koogivormi. Küpseta 160 kraadi juures 50-60 minutit (soovitatav oleks ahju asetada ka üks veenõu, kuna juustukook armastab küpseda niiskes keskkonnas). Valmista kate. Selleks sega omavahel hapukoor, suhkur ja kakao. Vala kate koogile, aja laiali ning küpseta veel 5-7 minutit. Enne serveerimist lase jahtuda.
Allikas
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.