Vähesoolased krõmps kurgid 24 tunniga
Suve ühed lahutamatud osad on krõmpsuvad kurgid grill liha kõrvale. Tihti on vaja kiirelt kurke, siis siin on kiiresti valmivad maitsvad kurgiretseptid.
Koostis:
15 kurki (keskmist)
1,5 liitrit gaseeritud vett
25 grammi soola
4 küüslaugu küünt,
Mädarõigast
Tilli
Ettevalmistus:
1.Pese kurgid, lõika kurgil otsad mõlemalt poolt. Till, mädarõigas tükeldada.
2.Kurgid panna laia põhjaga anumasse, pannes tilli, mädarõigast ja küüslauku nende vahele ja peale.
3.Vala gaseeritud vette soola, sega ja valage kurkide peale. Hoia 24-tundi kurginõu toas, seejärel vii anum jahedasse ruumi.
Ja ongi valmis :)
Veel üks retsept:
"3 tunni kurgid"
Tavalise kraaniveega saab ka väga head kurgid.
1 kg kurke
1l tavalist kraanivett
2spl soola
1 spl suhkrut
paar küünt küüslauku ja
tilli
3 tunni pärast võib kurke juba tarbida
©Koduhaldjas.com
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.