No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tõhus köhasiirup mis sobib hästi lastele kui suurtele.

by - kolmapäev, detsember 21, 2016


Kindlasti puutub köhaga kokku iga noor ja vana. Köha korral ei aita vahel miski, vähemalt tekib selline kahtlus. Kui kord köhima hakkad, siis saavad otsa nii õhk ja jõud. Kuid kindlasti leidub köhale ka rohtu,muidugi leidub! Minu vanaema juba tegi sellist köhasiirupit - see koosneb vaid kahest komponendist mis on kindlasti igal perel kodus olemas.

Köhasiirup, mis on just lastele sobilik, kes toorest sibulat eriti ei armasta

Keedetud sibul-Haki üks keskmise sibul tükkideks, lisa 1 spl suhkrut. Keeda segu 5 minutit nõrgal kuumusel ja lase paar-kolm tundi tõmmata. Siis kurna läbi sõela ja segu ongi valmis. Märkusena: kui otsustad magustajana kasutada mett, siis sega mesi segusse peale keetmist ja jahtunud segusse, vastasel korral hävitab kuumus mee kasulikud omadused.

* Tarvita kaks teelusika täit kolm korda päevas. Külmkapis hoides, säilib umbes viis päeva, muidu paar päeva. Segu aitab juba paari päevaga kurgu kord!

Köhasiirup ilma kuumutamata.

Võta 2 sibulat, peenesta sibulad, lisa 3 spl mett või suhkrut, kui on nt meeallergia, ning lase seista vähemalt 4 tundi. Seejärel võid tõsta sibulast eraldunud mahl eraldi klaasnõusse.

*Tarvita 1 tl korraga mitu korda päevas( ca 4-5 korda).


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate