No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Ärge tehke seda oma sünnipäeval...

by - pühapäev, detsember 10, 2017



Sünnipäeva peetakse väga tähtsaks energeetilises mõttes. Pole üllatav, et sellega on seotud palju märke. Ja kui neid järgida siis saadavad teid õnn ja edu kõikides teie ettevõtmistes.

Mida peab sünnipäeval tegema?

Kõigile on teada tuntud ütlus, et kuidas võtad vastu uut aastat siis samamoodi ka see aasta kulgeb. Kuid selgub, et see uskumus kehtib ka sünnipäeva kohta. Just sel ajal toimub teie isikliku elu programmi järjestamine järgmiseks aastaks.

Ärgates oma sünnipäeva hommikul, siis olge positiivselt meelestatud – nii moodi olete te maksimaalselt avatud positiivse energia jaoks, mille saadavad teile sel päeval kõrgemad jõud. Sellel on suur potentsiaal, millel on omadus kahjustatud energia vooge taastada. Sel päeval positiivses meeleolus olemine on isagi võimeline teilt kurja silma maha võtma.

Lubamatud konfliktid, meeleheide, agressiivsus – negatiivsed emotsioonid blokeerivad puhta energia ligipääsu ja te olete eriti kättesaadav musta maagia ja energia vampiiridele. Mõelge ainult heast ja hoiduge probleemidest. Mida kujutate ette oma sünnipäeval oma edasiseks eluks, siis nii see ka läheb.

Kui te olete usklik inimene, siis pöörduge palvetega jumala poole. Neid kindlasti kuuldakse ja saavad täidetud. Hea tuju ja positiivne meeleolu teie sünnipäeval on tähtis veel ka seetõttu, et vanade ennete kohaselt on öeldud, et kuidas inimene oma sünnipäeva vastu võtab nii ta ka veedab oma järgneva aasta kuni sünnipäevani. Selle aja jooksul muretsege tähistamiseks endale uued riided ja pesu. Isegi siis kui te ei kutsu külalisi, pange ennast pidulikult riidesse ja tähistage sümboolselt ise. Ärge pange selga vanu kantud riideid – nii hirmutate oma edu ära. Riietuse tasku pange raha ( kui taskuid pole, siis õmmelge riietuse sise küljele ) – et seda jätkuks kogu aastaks. Ärge vahetage riideid enne peo lõppu, isegi siis kui ära määrite.

Mida ei tohi teha sünnipäeval!

Eraldi tuleb rääkida sellest, mida ei tohi sünnipäevalaps teha oma sünnipäeval.

Ei tohi sünnipäeva ette tähistada – arvatakse, et sellega lühendate oma elu.

Ärge võtke oma sünnipäeval midagi laenuks ( isegi mitte soola ärge naabrilt küsige, seda enam raha!). vastasel juhul saadavad teid kogu aasta rahalised probleemid, mured, segadused ja konfliktid tööl.

Ärge tehke annetusi, ärge andke kellelegi laenu oma sünnipäeval – jagage edu ja õnne jätkuvaks aastaks.

Võimalusel hoiduge suhtlemisel teile halba soovivatest inimestest – on kõrge risk, et tõmbate ligi endale võõraid muresid. Kui seda ei saa vältida, siis pange oma taskusse hõbedast asjake ( ükskõik mis ) – see tugevdab teie energiavälja ja mõjub haiguste vastaselt.

Inimesed keda te kutsute oma sünnipäevale, mõjutavad samuti teie lähiaasta elu. Peol ei tohi olla 9, 13, 51, 21, 13, 99 või siis 100 külalist. Arvatakse, et selline hulk lükkab sünnipäevalapse hädasse.

See sama puudutab ka küünalde hulka peolaual oleval tordil. Kui teie vanus ühtib ühega neist arvudest, siis saab lahendada olukorra sellega, et ostate selle numbri kujulised küünlad, või loobute üldse küünaldest.

Sünnipäeval laguneb barjäär sinu ja imeõhuke piir sinu ja maailma vahel, sellepärast, et te olete eriliselt vastuvõtlik hea ja ka halva suhtes. Seepärast ei tasu kutsuda inimesi kellega teil ei ole eriti sooje suhteid või kelle kavatsuste osas on teil kahtlusi.

Kui keegi lõhkus nõusid oma sünnipäeval siis peab lausuma: „ õnneks“! killud võib minema visata alles järgmine päev – sellepärast, et õnne majast mitte välja viia. Sama kehtib ka prügi väljaviimisel – parem on see edasi lükata järgmiseks hommikuks.

Mida ei tohi sünnipäevaks kinkida?

Kingid mängivad sünnipäevalapse saatuses ka maagilist rolli. Seepärast on tähtsad ka nende kohta käivad ended. Lugege kimbus olevate lillede arvu ( kui on tegemist näiteks põõsas roosidega lugege varte arvu.). Arv peab olema paaritu! Vastasel juhul võtke üks lill ära või siis visake kogu kimp ära.

Ei ole soovitav kinkida esmatarbe tooteid või keraamilisi nõusid ( rahakotid, kindad, vaasid jne.) – need toovad tööl ebakõlasid ja rahalisi probleeme. Äärmisel juhul, et muuta kahjutuks selliseid kinke, peate sinna sisse panema mündi. Seda võib teha nii kinkija kui ka sünnipäevalaps.

Kingituseks nuga – on konfliktid peres. See puudutab kõiki teravaid ja lõikavaid asju ( nõelad, käärid, saabel jne.) ärge kinkige neid! Aga kui te ise saate kingituseks neid ja on parem neist vabaneda.

Pärlid sünnipäevalapsele – pisarad, seepärast ärge kinkige pärlitega kaunistatud esemeid. Sel samal põhjusel ei tasu kinkida taskurätte. Kui te siiski saite sellise eseme kingiks tuleks see pühas vees loputada enne kui kasutama hakkate.

Peegel – see on kahe reaalse ja muu maailma vahel olev koridor. Kuna sünnipäeval on meie energiaväli vägagi vastuvõtlik siis peegel mille saime kingituseks võib mängida peamist rolli sünnipäeva lapse saatuses. Vaadata sellesse tohib vaid alles järgmisel päeval!

Ärge võtke kingitusi vastu inimestelt kelle kavatsustes te pole kindlad, - te võite saada „üllatusena“ kingiks needuse või kurja silma. Kui kingist pole võimalik ära öelda, siis tuleb kingi vastuvõtmisel lausuda : „võtan vastu vaid seda mida näen, ja nähtamatu jäta endale“. Lööge mõttes risti ette. Kuid kui te siiski kahtlete kinkija kavatsustes siis vabanege hiljem kingist.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate