No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vein ja šokolaad lahendavad probleemi, mis puudutab kõiki inimesi!

by - kolmapäev, detsember 13, 2017



 Me kõik teame, et natuke tumedat šokolaadi koos Merlot´i punase veiniga toob paremini esile veini hea maitse. Niisiis nautige klaasi veini šokolaadiga - ja naeratage, sest see kooslus pole üldse halb teie tervisele!

Šokolaadi kasu- tume šokolaad sisaldab enam kui 500 toitainet, mida meie aju ARMASTAB.Tume šokolaad võitleb keharakke kahjustavate vabade radikaalidega. Veel sisaldab ta rauda, kaaliumi, kaltsumi, magneesimi, vaske, ning vitamiine A, B1, C, D, E ning magneesiumit, mis leevendab PMS-i, krampe, paistetust, närvilisust, väsimust ja depressiooni. Tume šokolaad sisalab flavonoide, mis takistavad veresoonte lupjumist.

Aga veini kasulikkus? Kui tarbida mõõdukalt, klaasi punast veini on see suurepärane lahendus, mis aitab avada teie arterid, vähendab halba kolesterooli ja vereklompide teket.
Kaitse Alzheimeri eest.Punane vein sisaldab ohtralt antioksüdante, mis kaitsevad rakke kahjustuste eest ning takistavad nii ka vanusest tulenevat mälukaotust. Punases veinis sisalduvad antioksüdandid mõjuvad hästi ka südamele, parandades selle lihasjõudu ja töövõimet.
Kuidas aga mõjuvad koos šokolaad ja veid?

Vein ja šokolaad lahendavad probleemi, mis puudutab 100% inimestest!
Kas arvate ära millise probleemi?

Teadlased tegid kindlaks, šokolaad ja punane vein aitavad noorendada vanu naharakke.
Nii ja see töötab!

Kui me vananeme, siis DNA ahelad meie rakkudes kaotavad tasapisi kaitsvaid telomeere (DNA rakke). Selle vastu võitlemiseks kasutas teadlaste meeskond ühendeid, mida leiti punases veinis, tumedas šokolaadis, punases viinamarjas ja mustikates. Need tooted on rikkad flavonoidide poolest, mis on tuntud oma põletikuvastaste omaduste poolest. Mõni tund pärast nende ainetega ravimisest, hakkasid vanad rakud uuendama telomeere. On lootust, et selline avastus aitab luua spetsiaalset vananemisvastast ravimeetodit. Pokaal punast veini aitab kaitsta teie südant. Vein mitte ainult ei mõju hästi nahale, vaid samuti aitab ta ka alandada varajase surma riski ja südame veresoonkonna haigusi. Rühm ülikooliteadlastega jõudsid järeldusele, et geenide klass, mida nimetatakse splaiss teguriteks, vananemise käigus tasapisi „ lõpetavad oma tegevuse“. Juhtiv teadlane avaldas arvamust: "see on esimene samm eakate inimeste rakkude tegevuse taastamise protsessis. Meie andmed tõestavad seda, et nende keemiliste ainete kasutamine geenide taas laadimiseks, mis lõpetavad vananemise käigus oma tegevuse, võivad soodustada naha vanade rakkude taastamist."

Ülikooli teadur on hämmingus rakkude muutuste määrast ja kiirusest. „ kui ma nägin kuidas mõned rakud hakkasid ilmutama noorenemise protsessi, ma ei suutnud seda uskuda! Need vanad rakud hakkasid peagi välja nägema nagu täiesti uued. See on maagia! Ma kordasin eksperimenti mitu korda ja jõudsin alatu sama tulemuseni – noorendamine“.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate