No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Iidsed hiinlased kasutasid seda köögivilja, immuunsuse tugevdamiseks, ning et vabaneda neerukividest ja seda mitte ainult!

by - pühapäev, märts 25, 2018


Lihtne nipp puhastab verd, tugevdab immuunsust, vabastab bronhiidist, köhast, kurguvalust, neerukividest ja mitte ainult!

Super tõhus meetod, mida kasutasid iidsete aegade hiinlased. Kas te teate, et küüslaugul on meie organismi jaoks suured eelised? Kõik tänu antibakteriaalsetele ja põletikuvastasele toimele, mida ta sisaldab. See taim aitab kontrollida erinevate haiguste arengut. Peale selle, aitab küüslauk vabaneda paljudest terviseprobleemidest. Me pakume teile teadmiseks imelist küüslaugu kasutus meetodit, mis on palju efektiivsem. Hiina kasutas seda juba iidsetest aegadest ja vot miks:

  • Ravib kiiresti bronhiiti
  • Puhastab nahka
  • Puhastab verd
  • Stimuleerib immuunsussüsteemi
  • Hoiab isu kontrolli all
  • Ei lase tekkida neeru ja sapi kividel
  • Kiiresti võtab ära köha ja kurguvalu

Kõik mida teil on avaja teha, on panna küüslauguküün keele alla ja hoida seda seal pool tundi. Iidsetel Hiinlastel oli see pidev hommikune rituaal – hoida küüslauk suus 30min.

Miks?

Hiinlased avastasid üpris tähtsa keha omaduse. See omastab küüslaugu omadused sülje kaudu ja suus olevate veresoonte kaudu. Ja see on kasulik kõigile, eriti nendele inimestele kellel on tundlik magu ja nad ei saa süüa küülauku. See on palju pehmem meetod küüslaugu toieinete omandamiseks, kuid ei ole vähem efektiivsem. 30 min. lõppemisel, tasub hambaid pesta, et eemaldada suust küüslaugu lõhna. Kui ikkagi jääb suhu lõhn siis närige mõned kohvioad või mõni peterselli oksake.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate