No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kes sa oled- Kas temperamentne Tuli, müstiline Vesi, usaldusväärne Maa, originaalne Õhk

by - reede, märts 23, 2018



Milline on sinu astroloogiline tähkuju ja element? Elu saab eksiteerida ainult siis, kui need elemendid on olemas- need muudavad elu võimalikuks. Igal elemendil on neile omased iseärasused ja neis peitub väga väärtuslik informatsioon inimese kohta. Laialdaselt usutakse, et sinu iseloomu määrab nii sinu tähtkuju kui ka element, millesse see kuulub.
Loe, mida ütleb see sinu kohta:

Tulemärgid: Jäär, Lõvi, Ambur


Nagu tuli isegi, on selles elemendis sündinud inimesed vägagi tugevate emotsioonidega. Nad on väga temperamentsed ja vihastavad kergesti, on teada, et tulemärgi all sündinud inimesed võivad sind "kõrvetada" nii füüsiliselt kui vaimselt. Kuid tänu oma plahvatavale energiale suudavad nad saavutada palju asju väga väikese ajaga.

Jäär (21.03 - 20.04)

Jäära tähtkujust ja tule elemendis sündinud inimesed on ühed puhtamad ja huvitavamad inimesed. Neid näeb tihti osalemas või planeerimas mingisuguseid seiklusi, neis inimestes on selline säde hinges, mis täidab kogu ruumi armastuse ja õnnega. Kuid siiski ei maksa sattuda nende silmis halba nimekirja, sest neid provotseerides, ründavad nad kogu oma jõuga.

Lõvi (24.07 - 23.08)

Lõvi on neist kolmest kõige rohkem jalgadega maapeal, ta üritab säilitada kontrolli igas vastuolulises olukorras. Talle meeldib olla rambivalguses ja sellistes situatsioonides saab ta alati kõige paremini hakkama. Häbelikkust pole sellele tähemärgile jagatud, temast kiirgab tugevat isiksust, iseseisvust ja juhtimisoskust. Ruumi siseneva Lõvi tunned sa juba kaugelt ära.

Ambur (23.11 - 21.12)

Kolmest kõige õrnemaks ja hoolitsevamaks võib pidada just Amburit. Temast kiirgub tule tõelist võimet luua uus elu. Nad käituvad tihti väga sümboolselt ja omavad väga filosoofilisi vaateid elule. Nad huvituvad müstikast, nende elujõud on suunatud elumõtte otsimisele ja filosoofiliste ideaalide uurimisse. See omakorda viib arvutute ideaalide ja loomingu radadele.

Veemärgid: Kalad, Vähk, Skorpion


Kõik veemärgid on otseselt veega seotud. Nad võivad olla kas värskendavad allikad, mis hoiavad sind elus või uputavad sind rasketesse ja sogastesse sügavustesse. Tähtkujud selles elemendis kipuvad olema väga müstlised tegelased, kes hindavad väga oma privaatsust, kuid tunnevad ka huvi füüsika vastu. Tavaliselt on nad ülisensitiivsed ja emotsionaalsed, veemärgid kasutavad seda enda kasuks, usaldades liialt on intuitsiooni. Nagu vesi, mida hoitakse tünnides, hindavad need märgid väga privaatsust.

Kalad (20.02 - 20.03)

Väikesed ojad ja jõed, mis läbivad maad ei liigu kunagi ühes suunas. Sa võid ise vaadata kui palju katkemisi ja hargnemisi ojad võivad teha. Ja sama on ka Kalade tähtkujuga, nad on tuntud väga hästi kohanevate ja paindlike inimestena. Nad on head juhid, kes suudavad kasutada oma šarmi teiste inspireerimiseks. Nende seas on ka inimesi, kes mõjuvad eriti müstiliselt ja suudavad teisi otse kui võluda.

Vähk (22.06 - 23.07)

Vähk on järgmine tähtkuju, keda saab iseloomustada teiste eest hoolt kandvana. Selle tähtkuju all sündinud inimesed muretsevad alati teiste heaolu pärast ja üritavad aidata nii kuidas jaksavad. Aga pea meeles, et neid ei maksa ärritada, kui nad on vihased või tunnevad ennast ohustatuna, "uputavad" nad jõekaldad sekunditega. Ära kunagi tee midagi halba Vähi lähedastele ja perekonnale, suure tõenäosusega kahetsed seda hiljem.

Skorpion (24.10 - 22.11)

Skorpionid on sama intensiivsed ja ohtlikud nagu märatsevad jõed, nad suudavad hävitada kõik, mis nende teele ette jääb ja seda kõike vähese enesekontrolliga. Enamus selles elemendis sündinud inimesi peavad õppima enesekontrolli, neid tuleb pidevalt hoida kui rihma otsas. Kuid isegi arvestades kõike eelnevalt on skorpionid suutelised oma eesmärke edukalt saavutama, nendes pulbitsev tohtutu energia tuleb suunata lihtsalt õigesse kohta. Kui sul on Skorpionist sõpru, siis hoia neid, nad on võimelised sinu nimel minema läbi tule.

Maamärgid: Sõnn, Neitsi, Kaljukits


Need inimesed on nagu märk ka ütleb, kahe jalaga maa peal. Nad suudavad inimesi reaalsusesse tagasi tuua ja luua tugeva vundamendi kõigele, mida teevad. Nad kipuvad alati õpetama neid, kes on nende lähedal. Nad on väga usaldusväärsed sõbrad, kelle peale võib alati loota. Maamärgi all sündinud inimesed on väga loovad inimesed, kellele meeldib väga oma kätega midagi teha. Nende inimeste ainukeseks veaks on see, et nad kipuvad jääma kohati liiga pinnapealseks ja võtma asju liiga materiaalselt. Siiski pole olemas paremaid sõpru kui on nemad- nad on alati su kõrval (vähemalt enamus ajast).

Sõnn (21.04 - 21.05)

Sõnnid on maaelementidest kõige tugevamad tähemärgid. Nad alati aitavad teistel leida kindel koht elus ja saavutada kontrolli iseendis. Nad saavad ka ise sellest kasu, sest teisi aidates paranevad nad ka ise. Sõnnid on väga hoolivad, targad ja lojaalsed sõbrad, kuid kohati võivad nad olla väga põikpäised. Soovin sulle edu, kui soovid nende tõekspidamisi muuta- seda lihtsalt ei juhtu. Neid klassifitseeritakse kui "Maaliselt Sensuaalseid" ja nad hoiavad neist kinni, kellest hoolivad või kui see inimene neile korda läheb.

Neitsi (24.08 - 23.09)

Esindades maa keskpunkti, võid leida Neitsit ettevõtmas mitmeid tegevusi korraga, neil puudub otsustusvõime tegeleda ainult ühe asjaga põhjalikult. Aga see on nad teinud ka väga paindlikuks, abivalmiks, vaatlevaks ja mingil määral realistlikuks. Neitsi tähtkuju on täpselt Sõnni ja Kaljukitse vahel, mitte just kõige kõrgem aste, aga mitte ka kõige madalam- ehk siis täpselt õige. Neitsid on analüütilise täpsususega.

Kaljukits (22.12 - 20.01)

Vähim, mida selle tähemärgi kohta öelda võib, oleks müstiline- nad on üpris "sügavad" inimesed. Nende tähtkuju paikneb maasügavustes ja see teeb nende meeled eriti rikkalikult puhtaks. Neid tuntakse väga praktiliste inimestena, kellele meeldib tegeleda hobidega ja kes leiavad lohutust materiaalsetest asjadest ja kõrgest staatusest. Nad kipuvad olema konservatiivsed looduses, keskenduvad liigselt oma karjääri edukusele ja unustavad muud aspektid oma elus. Kuid see annab neile erakordse töövõimekuse ja edukuse.

Õhumärgid: Veevalaja, Kaksikud, Kaalud


Oled sa kunagi kuulnud väljendit tuules muutuv? Jah, meie oleme ka, kuid varem meil polnud aimugi kui palju on see seotud nende tähemärkidega. Veevalaja, Kaksikud ja Kaalud on erakordsed märgid, kes ründavad tugevasti kui soovivad sind muuta. Neid kannustab pidev loomine, liikumine, ideed ja teod. Kõiki neid omadusi silmas pidades võivad nad tunduda natukene tuulepeadena, kuid ma siiski ei soovitaks sattuda nende silmis halba kirja, nad on väga võimasad kui neil on kindel siht ees. Seiklushimulised ja lihtsalt lõbusad inimesed, kellega aega veeta. Nad on ühed huvitavamad sõbrad, kes sul eales on olnud.

Veevalaja (21.01 - 19.02)

Kõikidest märkidest kõige kõrgemal, võib Veevalajat näha oma elust täiel kiirusel läbi kihutavat, kindlustades teiste elus selguse, hakkama saamise ja arusaama. Veevalajatele meeldib inimesi kokku viia ja vaadata kõiges harmooniat. See tähtkuju seisab selguse, originaalsuse ka positiivse muutuse eest. Kuid ka neil on negatiivseid külgi nagu näiteks võivad nad olla ettearvamatud ja kohati ebaratsionaalsed. Nad on analüütilised ja kriitilised mõtlejad, kes tunduvad olevat pidevalt mures inimkonna ellu jäämise ja tuleviku pärast, jäädes alati nende asjade külge, mis viivad elus edasi.

Kaksikud (22.05 - 21.06)

Kaksikud on õhuelementide tornaadod, neid tuleb võtta väga tõsiselt ja nad lendavad kõige rohkem võrreldes teiste tähtkujudega samas elemendis. Kaksikutel paistab olevat kahene olemus, mis hõlmab otsustusvõimetust ja pidevat vajadust ennast teostada. Nad ei ole need, kes teeksid asju aeglaselt ja see annab neile suure eelise saavutamaks oma eesmärke. Nad on uudishimuliku meelega ja neid kihutab tagant ind teada kõike ja kõiki nii maailmast kui inimestest.

Kaalud (24.09 - 23.10)

Hooliv ja hoolitsev- Kalad on kui hapnik, mis hoiab meid elus, keerutades ümber meie ja rahustades ümbritsevat. Nad toovad situatsioonidesse ja sõprusesse rahu ja tasakaalu, nende poole pöördutakse tihti nõu küsimiseks. Nende jaoks on suhted kõige olulisemad- nii, et ära kunagi eira Kaalusid, kes sind oluliseks peavad!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate