No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida tähendavad unenäod lihavõtte suurel reedel vastu laupäeva

by - esmaspäev, märts 26, 2018



Iga usupüha on aken maailma teispoolsusesse, mis on täis saladusi ja on tundmatu. Tihti nendel päevadel üritavad taevatähed meile märku anda, kas hoida end ebaõnnest või siis näitavad teed valguse ning heaolu poole.
Prohvetlikke unenägusid näeb iga inimene, kuid paljud lihtsalt ei mäleta seda, mida nad nägid. Tihti peale seda, kui me oleme unes ilmutist näinud tegutseme me alateadlikult, möödume takistustest ringiga ja läheneme oma eesmärgile. Prohvetlikud unenäod lihavõtete suurel reedel vastu laupäeva võimaldavad meil kergitada katteloori maailma loomise saladustelt, seepärast tasub neid unenägusid meeles pidada.

Lihavõtte suurel reedel vastu laupäeva ilmutanud prohvetlike unenägude tõlgendamine.

Juba vanadest aegadest saati on meile kinnistunud, et kirikupühade ajal meile ilmutanud unenägu läheb täide lõunaks. Kui teil oli prohvetlik unenägu, siis selle täidemineku suur tõenäosus on kuni lõunani.
Suur reede – on eriline päev, kui õigeusulised kristlased leinavad Kristuse ristilöömist. Sellel ajal ilmutanud unenäod on tihti prohvetlikud. Kui te sellel ajal nägite unes võitlust või lahingut, kus hea võidab kurjuse, siis selline unenägu hoiatab peatsetest probleemidest, mille te ilmtingimata peate lahendama. Te võitlete üksi – siis on probleemi lahendamine vaid teie õlul; kui koos kaaslasega – siis aitavad teid teie lähedased usaldusväärsed inimesed.
Hääled, ere valgus või teised ilmingud teatavad tihti millestki tähtsast, seepärast püüdke meelde jätta sõnad või emotsioonid, mida te kogesite. Nende iseloom näitab mis teid tabab lähiajal.
Mõnikord ei ole lihtne lahti mõtestada piltide ja emotsioonide kaleidoskoopi, ent üsna tihti on prohvetlikud unenäod suhteliselt lihtsad ja sümboolsed. Nad lausa näitavad vigadele, hoiatvad või siis nõuavad otsustavat tegevust.
Saatuslikud unenäod kiriklike pühade aegu ilmutavad neile kel on elulised raskused, õige tee valimise raskused või muud kahtlused. Selleks, et leida üles see vihje, peab kindlasti enne magama minekut palvetama ja paluma kõrgematelt jõududelt vihjet õige lahenduse leidmiseks.
Pidage meeles, et paljud unenäod – on reaalsuse peegeldus, mis on täiendatud meie kujutlusvõime poolt. Seepärast ei tasu peatuda teistel halbadel unenägudel. Kui te nägite halba und, siis peale ärkamist palvetage ja peske end püha veega.       


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate