No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Juutide tarkused igale tähemärgile!

by - esmaspäev, aprill 23, 2018



 Juudid, nagu paljud iidsed rahvad jätsid oma horoskoobi. Kõigile on tuntud selle rahva algupärane ja siiras huumor ja veelgi säravam tarkus. Nii on ka tähemärgid neil originaalsed ja „täpselt pihtas“.
 See horoskoop on täis tõelist juutide tarkust. Igale tähemärgile vastab kindel kuu nagu me oleme harjunud. Selleks, et leida enese või sõprade kirjeldust siis selleks leidke oma tähemärk ning milline juutide kuu sellele vastab.

KALJUKITS - TEVET 

Kaljukits on - maa märk, mis on väga hästi seotud materiaalse maailmaga. Tema sisemine energia viitab vee elemendile. Sellega seletatakse kaljukitsede soovi olla kasulik, aidata ja hoolitseda. Sellel kuul sündinud tunnevad vajadust materiaalse heaolu järgi ja on väga mures homse päeva pärast. Nad usaldavad vaid oma meeli, võttes raskesi vastu kõike mis ulatub kaugemale käega katsutavast ja nähtavast. Juudi horoskoobi järgi on kaljukitsed suurepärased peremehed, kes hoolitsevad maja eest.
Tihti on nad paganad ei usu jumalat, kuna on maailma materiaalse osa tugeva kontrolli all. Inimesed, kes on sündinud Teveti kuul on usaldusväärsed, hoolitsevad vastutustundlikud, säästlikud, täpsed kuna aeg see on raha. Kaljukitsedest saavad suurepärased ettevõtjad, raamatupidajad, insenerid, advokaadid ja teiste distsipliini nõudvate elukutsete esindajad. 

VEEVALAJA – ŠVAT 

Juutide horoskoobi järgi vastab kuu svat veevalaja tähemärgile, mis kuulub õhu elementide hulka. Veevalaja on oma olemuselt mässaja, sest nad , on enamasti mures oma isikliku elu pärast, nende unikaalsus ja individuaalsus. Nad kasutavad kogu oma tahtejõudu, et purustada vanad piirid. Minevik on veevälja jaos möödunik, millest nad püüavad vabaneda, et leida midagi uut ja tundmatut. Uut tõde, mis on rohkem sobilik uute aegadega. Juutide horoskoobi järgi saavad veevalajatest suurepärased teadlased, häkkerid, sotsiaaltöötajad. Nad edenevad töös, mis on seotud millegi revolutsioonilisega. Veevaljad on unikaalsed. Nad eristuvad massist ja ei jää märkamatuteks. Andes juba lapsepõlves suuri ootusi, täiskasvanuna – on nad idealistid, kes oma ebatavaliste ideedega üritavad maailma muuta. Nad saavad rahu kogu inimkonna heaolust ja leiavad lahendusi maailma globaalsetele probleemidele. Kõige kõrgem tipp, mille nad peavad ületama – on nende isiklik mina. Veevalajad avaldavad inimokonna ajaloole erakordset ja ainulaadset mõju, nad võivad kõik oma kontrolli alla võtta, piirata ja rahustada oma ego, olla halastav ning vaoshoitu, elada väga tagasihoidlikult ning lihtsalt.

KALAD – ADAR 

Juutide horoskoobi järgi on kalade tähemärgi all sündinud inimesed edukad mis tahes valdkonnas, kasumis ja rikkuses, jõukuses, abielus… Nad on eriliselt tundlikud ja haavatavad, omavad head intuitsiooni võrreldes teiste tähemärkidega. Kõiges tõsised, olgu siis nende arvamus, nende mõtted või harrastused. Paljud kalad on õnnistatud matemaatilise, teadlaste, füüsikute ( näiteks Albert Einstein on sündinud kalade tähtkujus) andega. Juutide horoskoobi järgi on kalade tähemärgi sümboliks kaks kala, mis ujuvad vastas suundades, üks pärivoolu ja teine vastuvoolu. Kalade tähemärgi all sündinud inimesed on hästi rahulikud. Nad imevad teiste probleeme nagu käsnad. Sellel põhjusel omavad nad eeldust olla täidetud, kuna nende organism omandab kiiresti vett. Füüsika, keemia, filosoofia ja psühholoogia – on kalde teine iseloom. Nad oskavad mõista, eemalduda ja andestada, toetada ilma kadedust tundmata, olla leplikud, anda ja armastada – on see mille suunas peaksid kõik püüdlema.

JÄÄR – NISAN 

Jäära tähemärgi all sündinud inimesed – on julged, kindlad, tugevad, omavad omi seisukohti, edumeelsed ja samal ajal agressiivsed , sõjakad, enesekindlad. Astudes võitlusesse teevad nad kõik, et olla võitjad, esimesena annavad löögi ja tapavad oma vaenlase. Ajalooliselt tähistab kuu nisan juutide väljarännet Egiptusest, ülemineku algust sisemisest orjastamisest pattudest vabanemiseni, üleminekut füüsilisest sõltuvusest – vabaduse suunas.

SÕNN – IJAR 

Juudi horoskoobi järgi vastab sõnni tähemärgile kuu Ijar ( heebrea keeles – šhor, ehk härg, pull). Sõna „ šhor“ heebrea keeles tähendab täiskasvanud iseseisvat looma, aga „thale“ – väikest ja nõrka. Härg ja pull – see on samm iseseisvusele, individuaalse olemuse ilming.

KAKSIKUD – SIVAN 

Kaksikud on – intellektuaalsed, tahavad kõike teada, seepärast on nende jaoks teadmised jõud ja mida rohkem informatsiooni nad täna saavad seda lihtsam on tulevikus valikuid teha. Neil on raske olla truud ühele asjale ning suunale. Seepärast võivad kaksikud olla vastavalt juudi horoskoobile iga päev erinevad.

VÄHK – TAMUZ

Vastavalt juutide horoskoobile, vajavad vähid kõige enam hoolitsust, armastust, ustavust, kui teised tähemärgid. Peale selle peavad nad kõik oma jõud suunama selleks, et mitte minevikust mõelda, eemalduda sellest situatsioonist, mis kõige rohkem teeb ärevaks ja vaadata tulevikku jättes selja taha valusad mälestused ja hingehaavad. Nende jaoks on see ainuke võimalus leida õnne ja armastust. Vähid on juutide horoskoobi järgi koduehitajad. Nende loosungiks on – „ minu kodu – on minu kindlus“. Nad on väga kiindunud pere ja kodusse, armastavad ajalugu ja astronoomiat, kõike mis meenutab minevikku.

LÕVI – AV

See on juutide kalendris viies kuu. Juudi horoskoobi järgi saab lõvi kogu oma energia päikese käest ja see on ainuke tähemärk, mis on selle mõju all. Seepärast lõvid arvavad, et kogu maailm keerleb nende ümber. Olles veendunud on jõududes ja võimalustes ning kannavad üle kogu selle kindlustunde tervele maailmale. Nad tahavad, et neid austatakse ja kui ei siis hakkavad nad kätte maksma. Nagu kuningad võivad nad olla uhked ja väljapeetud. Nad ei ole sellised nagu kõik. Nad on lõvid! Juutide horoskoobi järgi on lõvide nõrgaks küljeks – süda, nad on vastuvõtlikud südamehaigustele. Lõvid ei usalda lihtsalt, aga kui see juhtub, siis nõuandjaid ja partnereid valivad nad targalt. Kuigi nad peavad nad täielikult ainult iseendale toetuma, siis peaaegu mitte kunagi ei palu nad abi, kuna arvavad, et seda pole neil vaja. Aga kui küsivad, siis ei kuula nõuandeid. Kolleegid ja sõbrad – ei ole lõvidele abistajateks ja pole neile võrdsed. Lõvid on sündinud liidrid, armastavad organiseerida kõike enda ümber, isegi siis kui neilt seda ei paluta. Lõvisid võib kohata poliitikas, haridussüsteemis ja kõrgetel kohtadel ettevõtluses. Nad otsivad alati seda mida saab juhtida.

NEITSI – ELUL

Neitsite eripära – on nende pidev puhtuse ja ideaali tagaajamine. Mitte midagi ei sega neitsit enam kui korralagedus. Nende töölauad, kodud ja autod – on efektiivsuse ja korra näidised. Neitsil on iga asja jaoks oma koht. Neitsid on usaldusväärsed ja vastutustundlikud, nende jaoks on ülesande lahendamine au asi. Juudi horoskoobi järgi arvavad neitsid, et füüsiline maailm nõuab ideaalset korda, mille kindlustamise pärast nad maale saadetigi. Tänu nende sõltuvusele puhtuse ja korra osas kohtab neid tihti toimetajate, raamatupidajate ja kirurgide seas. Reeglina kuulete nende käest tihti kriitikat pisiasjade osas. Mitte selle pärast, et nad on seadnud eesmärgiks tehe teistele haiget, lihtsalt vead ja puudused solvavad nende korra armastust ja nad kiirustavad seda peatama, mida kiiremini seda parem.

KAALUD – TIŠREI

Juutide horoskoobi järgi võitlevad kaalud oma keskkonnas vastastikuste suhete ühtsuse tasakaalu eest, neid leiab tihti segaduses olevatena. Juureldes töö asjade üle, kaaluvad nad hoolikalt igat probleemi asjaolu, üritades saavutada tasakaalu. Kaalud näevad alati vaidluse kahte külge ja mõlemad naivad neile ühtemoodi õiged. Nad kardavad teha vigu või valet valikut. Kaalud on suhtlejad, sõbralikud, avatud, soojad, kannatavad võõraste probleemide all ja julgustavad teisi end usaldama. Teiste eest hoolitsemine on kaaludel esimesel kohal.

SKORPION – HEŠVAN

Skorpionidele ei meeldi muutused. Nad soovivad kontrollida oma elu ja lähedaste elu. Kontrolli kaotamine – on nende kõige suurem hirm. Skorpionidest maksimalistidele on armastus – kõik! Ja kui tunnevad, et nende tunnetele ei vastata siis muutub armastus vihkamiseks. Skorpionidele pole lihtne andestada või unustada. Tüüpiline skorpion ei leia endale kohta enne kui on teda reetnud isikule kätte maksnud. Juudi horoskoobi järgi on skorpionid - targad ärimehed. Nad armastavad raha, kuna raha annab neile kontrolli ja võimu. Nad on suurepärased arstid, füsioloogid, astroloogid ja finants ala töötajad. Omavad head okultismi võimet ja intuitsiooni. Nad on tugevad müstikud ja neil on suur potentsiaal vaimseks arenguks. Neid, kes valivad „vale tee“, võivad neist saada äärmiselt ohtlikud ja halastamatud inimesed.

AMBUR – KISLEV

Amburi märgi all sündinud inimene on – mähkmetest alates optimist. Talle meeldib kõik, on parimal viisil korras. Sellised inimesed saavad aru, et võivad ise lahendada ükskõik millise ülesande ja annavad selleks endast maksimumi. Sageli on amburid liiga optimistlikud, kipuvad liialdama, iroonilised, satuvad sõltuvusse hasartmängudest, hooletud. Nad on sündinud filosoofid, õpetajad, armastajad, vahendajad, sõbrad. Juudi horoskoobi järgi armastavad nad reisida, armastavad vabadust ja suuri avarusi, huvituvad maailma mastaabis uurimustest, teiste kultuuride ja religioonide tundma õppimisest. Nad jagavad neid teadmisi igaühega, kes neist on huvitatud.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate