No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida räägib numeroloogia maja ja korteri numbri kohta?

by - teisipäev, aprill 24, 2018




Korteri numeroloogia aitab kinnisvara ostmisel hinnata kas korteri number on „õnne toov“. Samuti saab numeroloogia abil kindlaks määrata, millist energiat omab teie elamispind.

Millest räägib korteri number või maja number? Numbrid ja arvud ümbritsevad inimest terve tema elu vältel. Ja numeroloogia seisukohast, mõjutab iga number sündmusi, mis teiega toimuvad. Tihti on kodus hubane, puhas ja neis elavad head ning lahked inimesed. Kuid sinna sisenedes tunned end survestatult ja rahutult. Või vastupidi – korteris valitseb segadus, ent inimesed elavad seal õnnelikult. Miks see nii on? Kõik seisneb korteri või maja numbris – ta täidab elanikke oma energiaga, mõjutab õhkkonda peres ja perekonnaliikmete vahelisi suhteid. Korteri või maja numeroloogia aitab kindlaks määrata, kuidas mõjutab number selle elanike elusid ja ümbritsevat õhkkonda.
Lühike korteri ja maja numbri iseloomustus. Esmalt tasub tähelepanu pöörata mitu numbrit on korteri või maja numbris:

Ühekohaline number – see tähendab, et teie elus võivad vahetevahel tekkida mõningaid probleeme, kuid te lahendate need kiiresti ja edukalt. Üldiselt toimuvad sündmused teie ümber rahumeelselt ja mitte kuidagi moodi ei mõjuta teie sisekliimat.

Kahekohaline number – viitab sellele, et kõik mis toimub teie elus on otsustuste tulemus, mis on vastu võetud põhinedes emotsioonidel. Enamasti juhivad teid emotsioonid, mitte mõistus. Te võite saada veidi õnnelikumaks, kui hakkate mõtlema oma tegevuste tagajärgedele enne, kui neid teete.

Kolmekohaline number – teie füüsiline tervis sõltub emotsionaalsest ja mõtete olukorrast. Kui te olete harjunud lootma heale ja peaaegu alati olete heas tujus – olete terve. Kui te lasete oma ellu negatiivsuse sisse – siis tunnete end halvasti.

Kuid selline tõlgendus on väga pealiskaudne. Palju rohkem räägib sellest teie korteri numeroloogiline kood.

Kuidas kindlaks määrata teie korteri numeroloogiline kood?


Korteri number, mis on kirjas tehnilises passis ja korteri number numeroloogia järgi – on täiesti erinevad arvud. Arvutage oma korterinumber meie algoritmi järgi ja seejärel otsige sobiv tähendus: kirjutage paberilehele korteri number, maja number, korruse number ja trepikoja number. Näiteks, kui te elate majas nr.4, korteris nr. 79, 14 korrusel, on kirja pandud niimoodi: 047914, reastage numbrid nii: 0+4+7+9+1+4=25, jätkake liitmist kuni saate ühe numbri: 2+5=7. Seitse ongi teie numeroloogiline kood. On mõningad erisused: kui teie maja number kirjutatakse kaldkriipsuga (näiteks4/3), siis kirjutage see ilma kaldkriipsuta – 43. Kui elate eramajas, siis kasutatakse arvutamiseks ainult seda numbrit ja korterinumber loetakse võrdseks 0 – ga. Kui maja number sisaldab tähti on need võrdsed järgmiste numbritega: 1 – a, i, s, 2 – b, t, 3 – v, k, u, 4 – g, l, f, e, 5 – d, m, h, j, 6 – n, 7 – o, 8 – p, 9 – r. see tähendab kui teie maja number on 14A, arvutuses kasutage 141. peale seda kui saate numeroloogilise koodi, võite otsida all poolt selle tähendust.

Mida siis räägib numeroloogias teie korteri number?

Numbrite tähendus mille te saite arvutamise tulemusena on järgmine:

1 – teie maja on ideaalne koht elamiseks. Selle atmosfääri ei saa nimetada rahulikuks – vastupidi, liigne rahutus, probleeme, vaeva. Kuid need on vaevad heas mõttes – pereliikmete eest hoolitsemine, ühised ettevõtmised, peod ja meelelahutused. See on armastuse ja õnne saareke, mille juurde tõmbab nagu magnetiga teisi inimesi. Seepärast, kui majas elav on üksik siis varem või hiljem kohtab ta ideaalset teist poolt, ehitades üles õnneliku ja üksmeelse perekonna.

2 – korterid number kahega on ideaalsed kohad noorpaaridele. Sellisest elupaigast tasub alustada esmakordselt kooselu teise inimesega, sest kogu õhkkond soodustab seda, et te võimalikult kiiresti harjuksite teineteisega. Üksiku inimese jaoks on selline arv ebasoodne – see peletab eemale kõiki potentsiaalseid partnereid ja sõpru.

3 – number kolm majad ja korterid sobivad elamiseks eakatele inimestele. See on ideaalne koht selleks, et veeta järelejäänud elu rahulikult ja puudust tundmata. Samuti on see sobiv koht „pesa“ loomiseks.

4 – sobib elukohaks aktiivsetele inimestele, kes ei oska ja ei taha ühe koha peal istuda. Sellises korteris saavutavad nad suurt edu ja mitte kunagi ei kaota neile omast energilisust.

5 - viis on kõige soodsam number. Number 5 korterid omavad uskumatut energiat ja on positiivse energia allikaks. Tavaliselt on see edukate inimeste elukohaks, kes on saavutanud rohkem kui ümbritsevad, omavad kõrget sotsiaalset staatust. Sellise numbriga eluskohas on tavaliselt palju liikumist ja kolimisoht.

6 – kodud nr.6 – tugevate pereelude jaoks. Neis on alati hubane, rahulik ja soe. Sinna tahetakse tagasi minna, et tunda kodust õdusat tunnet. Seal on tihti külalisi, keda tõmbab sellesse mõnusasse õhkkonda nagu magnetiga. Number kuue all olevat elukohta on raske leida, sest selle eelmised omanikud ei kiirusta kindlasti sealt minema kolimisega.

7 – see on ideaalseks kohaks intellektuaalidele. Selline elukoht on täidetud teadmiste, avastuste ja pideva arengu energiaga. Äärmiselt hea koht elamiseks psühholoogidele, kirjanikele, teadlastele ja teistele mõtlejatele.

8 – see on suurepärane koht elamiseks inimestele, kes otsivad üksindust. Nad pole harjunud olema sündmuste keskel, parim puhkus – see on olemine iseendaga. Sellises kodus püüab inimene ennast paremini tundma õppida, saavutamaks harmooniat oma sisemise maailmaga. Kuid sellesse maailma ta ei taha kedagi lasta. See on üksiku inimese elupaik.Võib-olla ei ole selle paiga elanikud kõige õnnelikumad aga nad on ise omadega rahul.

9 – teadmiste tempel. See on ideaalseks elukohaks õpetajatele, mentoritele ja poliitikutele. Kõigi jaoks, kes õpetavad teisi elama või on õnnistatud võimuga. Kuid väga tihti sellises elupaigas kannatavad inimesed unetuse, öiste hirmuunenägude all. Nad ei armasta ümbritsevaid, teadmata seda isegi miks.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate