No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sinu halvimad iseloomujooned horoskoobi järgi

by - esmaspäev, august 19, 2019

Meil kõigil on head ja halvad pooled, täna tuleb juttu sodiaagimärkide pahupooltest.
Jäär  (21. märts - 19. aprill)

Jäärad on väga tulise iseloomuga, ning alati valmis plahvatama, eriti kui kellegagi on kana kitkuda ja ei suuda end tagasi hoida. Ta on võimeline isegi võhivõõraga tülli minema selleks, et oma õigusi taga nõuda.
Nad on tähemärkidest ühed impulsiivseimad tegelased, samas ka jäärapäised ( nii nagu nimigi ütleb). Ta ei anna kunagi alla ega tunnista, et on eksinud ja vaidlustes neid juba lihtne võita ei ole.
Sõnn (21. aprill - 20. mai)

Sõnnid on väga kindlameelsed, kuid ka põikpäised ja kangekaelsed.Ta on nii enesekindel ja kõigutamatu kui kalju -sõrad kindlalt maas ning ei liigu ikka heaga kuskile, kuhu ta just ise liikuda ei taha. Seepärast paljud ei julge temaga oma arvamust jagada kartes, et igasugune vaidlus on mõttetu ning ette kaotatud.
Kuna Sõnn on alati ühesugune ja muutumatu ja see võib muutuda pikapeale väsitavaks teda ümbritsevate inimeste jaoks

Kaksikud (21. mai - 20. juuni)

Kaksikute üks suurimatest puudustest on omadus viimasel minutil otsuseid muuta ja kokkulepetest mitte kinni pidada, ning taa annab tihti katteta lubadusi. 
Kaksikud on ju tuntud oma kahepalgelise loomuse poolest. Kuna nad on väga kannatamatud ja see viib selleni, et nad hülgavad alustatud projektid ning siirduvad järgmise juurde, sedagi esimest mitte lõpetades. Nad on salapärased ja keegi õieti ei tunne nende tõelist loomust. 

Vähk (21. juuni - 22. juuli)

Vähkidel on väga keeruline oma emotsioonidega hakkama saada. Tema esimene reaktsioon katsumuste ja ohtude ees on end kerra tõmmata, et end kogu maailma eest kaitsta.Nad kipuvad olema sodiaagi kõige pessimistlikuma vaatega esindajad, mis tähendab, et nad on sageli pahas tujus.
Ta on päris otsekohene ega häbene erinevaid küsimusi esitada, pannes aga sellega teised tihti ebameeldivasse olukorda. Selline otsekohesus on tihti kohatu.Mis puutub armastusse või sõprusesse, siis ole võta arvesse, et tegemist on väga klammerduva inimesega.
Lõvi (23. juuli - 22. august)

Lõvi tähemärgi esindaja vajab kõige rohkem teistest märkidest kiitust, see on talle suisa elulise tähtsusega. Kui teda piisavalt ei kiideta või kui talle tähelepanu ei osutata, tunneb ta end halvasti ning võib isegi haigeks jääda.
 Kui rääkida Lõvide halvimatest omadustest, siis võid tema puhul otsa vaadata kõige egoistlikumale inimesele maailmas! Lõvi ise muidugi niimoodi ei arva, sest nad lihtsalt teavad, et ongi parimad maailmas.Ta jääb üldjuhul nende kõrvale, kes armastavad tema ego kõditavad erinevatel moodustel.

Neitsi (23. august - 22. september)
Neitsid on ühed kuulsad oma laiskuse poolest, samas ka ausaimad inimesed, keda sa võid iial kohata.
Nad on perfektsionistid ning kipuvad teisi kergekäeliselt hukka mõistma. Kui keegi hiljaks juhtub jääma, võib Neitsi talle saata kasvõi sada sõnumit, kuid tema liigne muretsemine mõjub pigem ärritavalt. 
Neitsid soovivad et asjad käiks nende äranägemise järgi, ega kõhkle käsi külge panemast, kui see nii pole.

Kaalud (23. september - 22. oktoober)

Kaalud on otsustusvõimetud kuna ei suuda võtta vastu otsuseid üheski eluvaldkonnas! Igal juhul on see nende jaoks väga raske ning see mõjub kaaskondlastele ärritavalt. Kaalud jätavad tihti tõe välja ütlemata, et mitte halba öelda ja lõpetab jutu tihti üteldes inimesetel vaid seda, mida nad tahavad kuulda. 
Kaaludele meeldib kõiki võrgutada ja ükskõik millises seltskonnas. Samas võib kaalusid tihti näha koos inimestega, kes tema elu mitte paremaks ei tee, vaid hoopis mürgitavad seda. Ka kipuvad nad olema laiskvorstid.

Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Skorpioni näol on tegemist ühe armukadedaima tähemärgiga ja inimesega kes teeb sageli vastupidi sellele, mida ta on ise ütelnud. Ta on esimene teisi õpetama, tugev teoorias aga nõrk praktikas. 
Üks tema halvemaid loomuomadusi – manipuleerimine. Skorpionid armastavad end näidata sellistena, kes nad pole, et varjata kättemaksuhimu ja antipaatiat teiste vastu.
Neil või olla isegi nimekiri isikutest, kellest nad hea meelega vabaneksid. 

Ambur (22. november - 21. detsember)

Amburid lähevad alati kõige uuega kaasa ja ta katsetab kõik enda peal läbi, kõik erinevad šampoonid, kreemida ja dieedid. Teda tuntakse kui muretut inimest, kes tihti teeb rumalaid otsuseid.
Nad jätavad endast sageli väga enesekindla inimese mulje ning võivad nad olla hooletud oma  pere, kool, kodu, töö vastu, kuna peavad neid mis neil juba olemas on enesestmõistetavaks.
Ta võib olla vajadusel äärmiselt ebameeldiv ja teda on kerge paanikasse ajada. Samuti võib temalt oodata, et ta midagi hullumeelset võib korda saata.

Kaljukits (22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukits on tihti üleolevad, jättes endast külma mulje. Ta armastab teisi ülevalt alla vaadata. Ta on kindel, et ainult temal on alati õigus. Kaljukitsed kipuvad olema samas ka väga häbelikud, ning eelistavad olla nendega, keda nad paremini tunnevad.
Kaljukitsed võivad olla tagasihoidlikud ja kohmakad seltskonnas, kui nad ei oska kaasa rääkida.
Nad on ka väga jäärapäised ja pessimistlikud – seetõttu on neil raske leida endast motivatsiooni.

Veevalaja  (21. jaanuar -18. veebruar)

Veevalaja suur soov on teistele meeldida, ta muudab tihti oma arvamusi ja stiili, muutudes niimoodi väljakannatamatuks oma lähedaste seas. Veevalajad võivad langeda äärmustesse ning võivad olla äärmiselt jäärapäised. Neil on niipalju tegemist enda eriliseks ja teistsuguseks muutumisega, kuid lõpetab ikkagi tihti täiesti tavalisena.Neist võib samuti jääda mulje kui kellestki, keda lähedased ei huvita. Nende käitumine on sageli ka väga ettearvamatu.

Kalad (19. veebruar - 2. märts)

Kalad kipuvad oma kohustuste eest põgenema. Tema kohta võib öelda, et tal on pea pilvedes ja ta ei oska asju organiseerida. Kalad armastavad ka teisi enda järgi ootama panna. Lause, mida ta sageli kasutab on kahtlemata: "Ma kohe jõuan." - olles ise tegelikult alles kaugel.
Ning see ei häiri teda sugugi, et teised tema järgi ootama peavad. Ta nagu ei panekski seda tähele.
Kuid kaladele ei meeldi, kui neid pilgatakse, kuna nad on äärmiselt tundlikud.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate