No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

5 põhjust minna mere äärde

by - esmaspäev, august 26, 2019



Juba iidsetest aegadest on veele omistatud tervendavaid ja meditatiivseid omadusi. Veel on rahustav ja tasakaalustav toime, kas selles ujudes või seda lihtsalt vaadates. Mere ääres käimine võimaldab liita meeldivat kasulikuga. Rannas saab päevitada, teha sporti, lõõgastuda, päevitada, ujuda, aga ka elu üle järgi mõelda. Pole mingit kahtlust, et meri on kõigile hea.

Meri lõõgastab aju

Linnas elamine tekitab sageli stressi pingeid. Teaduslikult on tõestatud, et mere ääres olemine aitab stressi maandada.Vesi rahustab, lõõgastab ja mõjub meditatiivselt.Vee lähedal saab aju hetke puhkust, kuna sel hetkel jõuab meieni lihtsalt vähem infot.

Mere vaatamine, lainete kohin, merelõhn, liival käimine, sellel kõigel on positiivne mõju tujule. Inimesed oleksid palju rahulikumad, Kui inimesed veedaksid rohkem aega mere ääres, oleksid palju rahulikumad, kui linnas.

Mere sinisel värvil on inspireeriv mõju!

Kui sa oled oma elu ja loomingulise tööga ummikusse jooksnud- mine mere äärde. Kõige paremad ja puhtamad ideed tabavad sind just mere ääres olles. Mere ääres istumine või jalutamine lihtsalt lõõgastab sind ja nii laseme mõtetel rändama minna. Tänu sellele võime tulla lahendust otsivatele mõtetele ja ideedele, mis muidu linnas või tööl arvuti taga istudes mitte kuidagi ei tahtnud tulla.

Hingamisteedele on merelõhn kasulik

Õhk mere ääres on laetud negatiivsete ioonidega, mis värskendavad ja parandavad tähelepanuvõimet. Mereõhk on kasulik ning see võimaldab meil paremini hingata. Merel omapärane lõhn - joodilõhn, mida me sisse hingame on palju puhtam kui saastunud linnaõhk.

Uuringud kinnitavad, et soolane vesi aitab parandada kopsude tegevust. Teisisõnu merevesi aitab kopsudel puhastuda ja paremini hingata.

Merevesi annab vajaliku portsu mineraalsooli


Merevesi aitab paremini kontrolli all hoida keha Ph taset ja alandab happelisust.
Mereäärsed alad sisaldavad palju ioniseeritud mineraalsooli, mida meie organism kergesti omastab. Sellepärast on suplemine meres eriti kasulik.

Merevesi muudab meid ilusaks, eriti naha

Soolane vesi mõjutab otseselt kehakeemiat, vähendab depressiooni ja suurendab heaolutunnet.
Merevesi stimuleerib vereringet ja ergutab südameveresoonkonda, kuid see pole veel kõik! Tänu oma soolasisaldusele aitab merevesi muuta nahka ilusamaks. Merevesi toimib loodusliku koorijana, puhastab surnud nahkarakke ja elustab pealmist nahakihti, see tagab pehme ja sileda naha.

Käies paljajalu merevees, koorivad väikesed kivikesed ja liiv loomikul teel sinu tallanahka, muutes selle pehmemaks, samuti paraneb ka vereringe jalgades. Jalgade liighigitamise vastu aitab merevesi samuti hästi. Merevesi on mitmeti meile väga kasulik - tõeline ilukuur.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate