No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

21. juuni päikesevarjutus: mida võib ja mida ei tohi teha

by - pühapäev, juuni 21, 2020



Selline saatuslik sündmus nagu päikesevarjutus, ümbritseb alati end saladuselooriga. Päikese rõngakujuline varjutus on pahaendeline ja ohtlik vaatepilt. Kuid 21. juuni õige käitumine aitab kaitsta teid riskide ja probleemide eest.
Juuni lõpus ootab meid rõngas päikesevarjutus. Astroloogid peavad seda ettearvamatuks ja isegi ohtlikuks ajaks, kui on parem suurendada ettevaatlikkust ja loobuda impulsiivsetest toimingutest. Suvise pööripäeva eelõhtul keerleb paljude inimeste elus emotsionaalne keeris, nii et hinnas on seega sellised omadused- tasakaal, ettevaatlikkus ja kaastunne.
Astroloogid räägivad teile lähemalt, kuidas 21. juunil õigesti mööda saata.

Juuni päikesevarjutuse astroloogilised tunnused:

Seekordne Päikesevarjutus on Vähi märgis ja noorkuu ajal, mis vallandab inimeste emotsionaalse pagasi!  See viitab sellele, et kõik destruktiivsed ja hävitavad mõjud on äärmiselt võimsad. See on suvehooaja keskne ja võimsaim kooslus, kuna see langeb kokku suvise pööripäevaga ja annab sellele  tohutu energia. See on tegelikult kui puhastustuli, mis avab inimese alateadvuse ja tervendab selles olevat emotsionaalset pagasit.
Astroloogide sõnul alustab see varjutus enamiku inimeste elu ümberkorraldamise viimast etappi, kus nad on olnud 2,5 aastat.

Ole valmis: esiplaanile tuleb isiksuse tume pool. Päikesevarjutus Vähi märgi all tuletab teile ootamatult meelde, mida soovite unustada. Alateadvus on mõistmatute, hirmude ja kahtluste löögi all. Ärge imestage vihapuhangute ja avameelsete vestluste iha pärast. Vähk on emotsionaalne ja väga haavatav märk ning need omadused levivad varjutuse päeval kõigile inimestele. Paljud tahavad mõistmist ja negatiivsusest vabanemist.

Soodsad asjad: mida tuleks teha 21. juunil

Teades, mida oodata sellelt päikesevarjutuselt, saate suunata hävitavad laineid loomingulisemas suunas, kaitsta oma biovälja, sisemist harmooniat ja isiklikku elu.

Astroloogid märgivad, et enne päikesevarjutust on paljudel inimestel ärevaid tundeid, emotsioonid võivad käia üles-alla ning see on antud juhul täiesti tavaline nähtus. Päike mõjutab kõige tugevamalt mõni päev enne ja paar päeva pärast päikesevarjutust. Soovitav on varjamiseks ette valmistuda juba varem: ärge lubage meeleolu langust, proovige rohkem lõõgastuda, magage piisavalt ja pidage kinni päevarežiimist, asjatult end mitte kurnata, kuid mitte ka olla laisk.

Suurenenud päikese aktiivsuse periood võib kuumutada emotsioone piirini, mis põhjustab inimeste ärritust ja depressiooni. Negatiivsuse puhangute vältimiseks jälgige teadvuse hügieeni, kontrollige emotsioone ja ärge muretsege millegi pärast. Väga kasulik on mediteerida, see aitab närve rahustada, leevendada stressi.

Astroloogid rõhutavad ka seda, et kogu teavet, mida me 21. juunil saame, tajutakse teravamalt ja muljed sellest jäävad erksamaks. Kui teil on meeles mõni kasulik raamat või inspireeriv film, siis on kätte jõudnud aeg seda meeles pidada ja meeldivaid emotsioone sealtkaudu täiendada.

Selle päeva suurepärased ideed on unistuste andmine ja soovide nimekirja koostamine. Esoteerilisest küljest lähevad täide varjutuse päeval tehtud soovid palju sagedamini kui uusaastal: varjutus on väga võimsa energiaga.

Päikesevarjutuse ohud: mida teha ei tohi


Päikese rõngavarjutus on ohtlik aeg ideede realiseerimiseks ja uute plaanide sünniks. Kui päevavalguse valgus kaob, vajub maailm pimedusse, seda nii sõna-sõnalt kui ka piltlikult. Maailma tume külg kogub jõudu. Võib toimuda teadvuse osaline varjutus, intuitsioon lülitub välja, mis viib ebaõigete ja mõnikord saatuslike otsuste vastuvõtmiseni. 21. juunil võib iga sündmust tajuda ähvardava tegurina, nii et kõik päikeseenergiaga kooskõlastamata toimingud viivad läbi ohtlikke programme, mis meelitavad õnnetust ja musti jõude ligi.

Võimaluse korral tuleks olulistest kohtumistest, läbirääkimistest, isiklikest algatustest ja vastutuse võtmisest loobuda. Saatuslikud otsused ja katsed sellisel ajal elu muuta pole mitte ainult mõttetud, vaid ka teie saatust hävitavad.

Ärge usaldage reklaami, võõraste inimeste nõuandeid, kuulujutte. Astroloogid soovitavad loobuda intriigidest ja elavatest vestlustest kõrvaliste inimestega. Kõik see võib teie edasises elus negatiivse jälje jätta.
Püüdke mitte midagi uut osta, sest need on täis suuri lisa kulutusi. Soovitav on vältida tõsiseid finantstehinguid, samuti otsuseid, mis võivad teie karjääri märkimisväärselt mõjutada.

Astroloogilisest vaatepunktist ei saa päikesevarjutust ühemõtteliselt nimetada heaks või halvaks sündmuseks. See viib läbi radikaalseid muutusi nii maailmas tervikuna kui ka iga inimese elus. Päike määrab meie tuleviku, aidates mõtteid ümber kujundada ja soove ellu viia. Seetõttu kaaluge hoolikalt mida teete või tegemata jätate!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate