No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

🌿 VÜRTSTAIMED KUI RAHAMAGNETID🌿

by - teisipäev, juuni 30, 2020


TAIMED MIS TÕMBAVAD LIGI RAHA


1. Tüümian: See ravimtaim on parim rahamagnet. Kasutage seda toiduvalmistamisel, et raha majja meelitada, samuti võite teha sellest nõrk taimne keeduvesi ja lisage seda pisut (töö)riiete pesemise loputusvette.

2. Basiilik: imeline maagiline taim, mis kaitseb sinu kodu, toob perekonnale armastust ja rahu ning meelitab majja raha juurde. Puistake kuivanud basiilikut köögipõrandale ja pühkige see põrandalt kokku, lugesed peale sõnu- "mingit kurja ei saa siia tulla, kuna siin oli basiilik".

3. Ingver: magus ja vürtsikas, seda juurt saab kasutada värskena, kuivana või pulbrina, et kaitsta kurjade jõudude eest ning meelitada ligi raha. Igasugune raha loits
töötab paremini ja kiiremini, kui kasutate selles ingverit.

4. Nelk: vürts, mis seob sõbrad omavahel ja toob võite lotos ja hasartmängudes.

5. Vürts: võtke 7 tervet vürtsitera ja siduge särgi siilu külge või võite lihtsalt taskusse panna, ning õnne naeratab teile seitse päeva järjest. 7 päeva möödudes visake need lihtsalt minema voolavasse vette ja soovige midagi.

6. Muskaatpähkel: kandke taskus tervet muskaatpähklit, see toob sulle edu!

7. Kaneel: kaneel on parim kõikidest vürtsidest, just raha saamiseks ja rahaloitsude tegemiseks. See sillutab teed õnnele nii äris kui ka hasartmängudes! Segage kaneel suhkruga ja puistake hommikupudrule, leivatükile, võile jne ning pisut sellest segust pangatähtedele ja raputage/ puistake see kaneelisegu rahalt oma kodu ukse juures maha.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate