No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

10 VAIMSET TÕDE ehk hing ei sure kunagi

by - reede, jaanuar 14, 2022


Me oleme vaimsed olendid, kes kogevad inimelukogemusi.

Milline oleks meie maailm täna, kui neid 10 vaimset tõde õpetataks koolides, meedias ja ajalooõpikutes?
Kuidas me saame muuta süsteemi, et esitada neid teemasid tulevastele põlvedele?
Milline on maailm pärast nende vaimsete tõdede äratundmist?
Enne sellesse füüsilisse kehasse tulekut planeerisime ajahetke, kus hakkame ärkama sellisena, kes me tegelikult oleme. Meie ema üsas oli unustuse tunnel ja teadsime, et selle mäletamine saab olema väga raske ülesanne. Suurim risk, mida võtsime, oli mitte kunagi mäletada. Me pole kunagi olnud lahti ühendatud oma valguse allikast, kuid ühendus on kestnud väga pikk ja õhuke, et jõuda tiheduses sellesse Universumi osasse. Meie ülesanne on tugevdada seda ühendust ja arendada oma valgussammast mälestuseks ja äratundmiseks, kes me tegelikult oleme.
Kümme vaimset tõde:

✅ Meie hinged ei sure kunagi - me lihtsalt muudame oma fookust (suunda).

Nagu valgusesäde Allikast, oleme lõpmatult seotud kogemuste (teadmiste) vooluga. Kui saabub aeg aeg elu "juhe" meie füüsilisest kehast lahti ühendada, tõuseb meie säde üles ja lahkub inimese füüsilisest kehast. Me võtame endaga kaasa oma elukogemuse, kuid meie tähelepanu nihkub veidi teisele vibratsioonitasemele. Oleme endiselt olemas indiviidina, kes me olime inimese kujul, nagu ka paljud inimesed, kes me olime. Iga elu loob kogemusi ja tarkust.

✅ Kõik on teatud sagedusel vibreeriv energia.
Kõigil elusolenditel maa peal on teadvus, isegi kivid ja puud. Kõik ja kõik on seotud "elupuu" ehk lõpmatu energiaallikaga. Me saame ühendada puud ja kivid nende teadvusega ja rääkida nendega, häälestades nende konkreetsele kõikumiste sagedusele. Meie kehad on 90% vesi ja neid saab programmeerida ja vormida teatud sagedusega kõikumisi läbi mõtte, heli, värvi ja armastuse. Kui mõistame vibratsiooni, saame mõista, kuidas alternatiivne ja terviklik tervendamine võib ravida mis tahes haigust kehas, muutes vee vibratsiooni.

✅ Meie mõtted loovad meie reaalsuse.
Kõik mõtted on energia, mis avaldub selles, mida näeme reaalsusena. Alati oma mõtetest teadlik olemine on üks esimesi samme oma reaalsuse vastutustundlikul loomisel. See on lihtne kontseptsioon, kuid nõuab teadlikkust ja tööd. Kui iga inimene maa peal muudaks oma mõtteid rahu ja vabaduse suunas, ei oleks sõdu ega türanniat. Negatiivsetele mõtetele keskendumine tekitab väiksema kõikumiste sageduse ja positiivsetele mõtetele keskendudes tõstab kõikumisi. Meie reaalsus on selle manifestatsioon, mida loome läbi mõttemudelite.

✅ Meie oleme need, keda on nii kaua oodanud.

Tulime siia teistest galaktikatest, universumitest ja süsteemidest. Paljud tulid siia iga kord, kui pärast "langemist" avanes võimalus saavutada "kuldajastu". Kuigi need ajad ei olnud päris edukad, olid need kõik ettevalmistused selleks ajaks.
Planeedil on praegu praegusel ajal palju rasse ja olendeid.. Serafim, Cherubim, Peainglid, inglid, pleiadeanid, Orionlased, Sirius, arktuurlased, Anunnaki... vaid nimetada mõned. Olime vabatahtlikult siin, selles ajas, vastates planeedi Maa teadvuse kutsele, kui ta appi hüüdis. Tulime siia teistest galaktikatest, universumitest ja süsteemidest. Paljud tulevad siia iga kord, kui pärast "langemist" avanes võimalus saavutada "kuldajastu".

✅Enamik meist on siia varem palju kordi kehastunud, et valmistuda selleks praeguseks eluks.

On hingi, kes on siin selleks, et olla teejuhid ja juhid; ja on hingi, kes tahtsid lihtsalt siin olla, et olla tunnistajaks inimkonna vibratsiooni tõusule koos planeediga, mis hakkab mõjutama Päikesesüsteemi, universumit, kosmost ja selle piire.
Neile, kes näitavad eeskuju, ei lõppe meie õppimine kunagi. Me oleme läbinud palju "õppetunde", et et end selles kehastuses ette valmistuda. See, kui palju see sündmus kogu loomingule avaldab, on üks suurimaid müsteeriume. Mõned ütlevad, et kehastuste tsükkel on lõppenud ja see elu on võimalus vabastada end karmarattast või vajadusest tasakaalustada oma tegevust.

✅ Me pole kunagi üksi.
Me ei saaks siin eksisteerida ilma meie vaimsete teejuhtide ja inglite või kõrgsageduslike olendite abita, kes on sõlminud meiega kokkuleppe (lepingu), mis aitavad meid ülestõusmise teele juhatada. Nad eksisteerivad teisel vibratsioonilisel tasandil või dimensioonil, mis on kõrgemal kui meie omad ja sellepärast enamik meist neid ei näe. Nad on alati meiega ja ootavad kannatlikult, et me abi paluksime nii, sest me elame Vaba valiku ja Tahte planeedil.
Nad järgivad meie vabast tahtest tulenevaid sekkumise seadusi, kuid kui me küsime suurima huviga, siis on neil loomingulised viisid manififesteerida seda, mida te küsite. Enamik vastuseid tuleb seestpoolt- läbi telepaatia, kujutlusvõime on sinu oma peas. Sõnumid võivad tulla ka teistelt inimestelt, neilt kes suudavad selle vibratsioonitasandiga ühendust võtta, et kuulda, mida neil on öelda.

✅ Aeg on illusioon.

Meil on minevik ja me oleme juba olnud tulevikus. Enamik meie energiaosakestest (meie hinged) eksisteerivad "ajatuses". Aeg on loodud testimiseks ja see on osa kontrollitud katsest. Meditatsioon ehk "enesehoolitsus" on võti naasmiseks "ajatusse", kus peituvad kõik vastused.

✅ Ülestõusmine ei tähenda kuhugi minemist.
See on olemise seisund, teadlikkuse ja teadvuse fookus kõrgemal vibratsioonisagedusel. See on see, milleks meid loodud on – selleks, et "edasi minna ja kogemusi omandada" ning saadud kogemus lõputus koosloomise ja meisterlikkuse tsüklis allikale tagasi tuua. "Põrgu" sügavustes kehastumise põhitasu kasvab sel ajal kui sa seal viibid ja sa nagu fööniks tuhast tõused õndsuseks ja armastuse valguseks. See saavutatakse siis, kui sa ise oled armastus.

✅ Kõik on armastus.
Armastuse leidmine ja taasühendamine on kõige olulisem asi, mida me inimestena teha saame. Allikas on tingimusteta armastus ja meie oleme Allika sädemed, mis tähendab, et me oleme ka armastus. Seega oleme need, mida otsime. Enda tingimusteta armastamine on allika juurde tagasi jõudmise võti.
Muutused saavad alguse igast inimesest, kes need tõed ära tunneb. Me ei vastuta selle eest, et püüame teisi oma tões veenda, vaid peame vaid „tõeks olema” ja ülejäänu järgneb.
Kuidas me seda teeme? Olge eeskujuks, rääkides oma tõde ja jälgige, kuidas maailm su silme all muutub. Võttes vastutuse iseenda, oma mõtete ja tegude eest, teeme hiiglasliku hüppe oma laste kui vaimsete olendite tulevikku, inimkonna teekonnal.

Meil on maailma ajaloo suurim võimalus olla inimese parim versioon, kes me olla saame. See sõltub ainult meist endist, kui kui ilusaks me inimkonna tuleviku Maal loome.


Allikas Internetist

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate