No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Pesuseep 72 %- suurepärane ravitoimega preparaat

by - kolmapäev, mai 17, 2023



Pesuseep pole vaid pesemiseks mõeldud seep. See seep saab teid aidata mitmesugustes olukordades. Selle tööriista abil säästate lisaks rahale ka terve pere tervise.

Loetleme loodusliku tahke pesuseebi omadused:
- see on suurepärase pesuvahendiga puhastusvahend;
- sellel on lai valik rakendusi tootmises ja igapäevaelus;
- on keskkonnasõbralik toode
- valmistatud looduslikust toorainest
- hüpoallergeenne
- kahjutu kasutada
- laguneb täielikult
- ei sisalda säilitusaineid
- on antibakteriaalse toimega;
- on suurepärane seenevastane aine;
- suudab eemaldada kõige kangekaelsema mustuse nii kuumas kui ka külmas vees.

Paljudele inimestele on pesuseep seotud igavese nappuse aegadega. Kuid olles proovinud tänapäevaste detergentide rohkusest pakatavaid seepe, soovite sageli naasta tavapärase, kuid tõestatud ja ohutu pesuseebi juurde.

Juuksehooldus.
Pesuseebil on hea kosmeetiline toime - inimesed ütlevad, et pestes pead pesuseebiga muutuvad juuksed paksuks ja terveks (kaovad nii kõõm kui ka juuste rabedus). Selleks et peanahk pärast seebiga pesemist ei oleks kuiv, peate ikkagi oma pead loputama äädika või sidrunimahla baasil valmistatud happelise lahusega.

Nooruslik nahk.
Soovitatav on pesta majapidamisseebiga - vähemalt 2 korda nädalas -, et nahk näeks alati noor välja (pärast seda on vaja nahka tavalise beebikreemiga määrida). Pealegi on selliste pesude mõju, nagu ütlevad proovijad, parem kui kalli professionaalse kosmeetika kasutamine.

Pärast depilatsiooni, raseerimine. 
Tundlikes piirkondades naha punetuse välistamiseks kasutavad inimesed ka pesuseepi: piisab vaid korra vahustamisest ja ärritust ei teki.

Küünte hoolduseks. 
Te ei pruugi seda uskuda, kuid tavaline pesuseep tugevdab küüsi.

Jalad korda!
Pragunenud kannad ja konnasilmadest lahti!
Tehke vann 2 liitrist kuumast veest, 1 tl. sooda ja 1 spl. riivitud pesuseepi.

Esmane abi põletuse korral.
Pesuseep võib isegi valu leevendada, kui näiteks põletate sõrme või päevitate väga tugevalt päikese käes, nagu mõnikord juhtub !!! Tuleb ainult määrida õhuke kiht seebivahtu ja 5 minuti jooksul pole lihtsalt enam valu

Seenhaigustest lahti. 
Pesuseep tuleb edukalt toime ka jalgade seenhaiguste raviga - soovitatav on naha kahjustatud piirkonnad seebi ja harjaga põhjalikult pesta ning pärast kuivamist nahapinda joodiga ravida.

Akne. 
Abi on pesupesuseebiga pesemisest.

Sügelistest priiks. 
Sügeliste lest kardab majapidamisseepi.

Lamatiste vastu. 
Võtke:
- 1 liiter 3,2% piima,
- riivige tükk pesuseepi jämeda riiviga.
Keeda see segu aeg-ajalt segades, et seep lahustuks. Jahutage ja määrige sellega lamatisi.

Hammustused.
Kui koer hammustas. Selleks, et nakkus ei satuks haava, on soovitatav lasta verel haavast välja voolata (see peseb ka bakterid) ja seejärel siduda marli või sidemega, mis on kastetud pesuseebi lahusesse.

Taimekahjurite vastu.
Seebilahust kasutatakse lehetäide ja muude putukate eemaldamiseks nii sise- kui aiataimedelt.

Nõud puhtaks.
Pesuseep maal on suurepärane abiline nõude ja muude söögiriistade pesemisel. Ja mis on oluline - kasutatud seebivee saab ohutult maha valada: te ei saasta maad ühegi kemikaaliga.
Pesuseep eemaldab taldrikutelt ja pannidelt väga tõhusalt mustuse ja rasva + Ei jää pinnale (nagu tavalised pesuvahendid). Seetõttu te ei mürgita ennast!

Imeline pesuainet -plekieemaldaja.

See eemaldab visa ja visa mustuse, mida teised tooted ei suuda.Samuti avaldab see positiivset mõju teatud tüüpi kangaste omadustele, muutes nende struktuuri mahukamaks. Näiteks pestud vill muutub pehmemaks ja kohevamaks.

200 g 72% tükiseepi,
sooda 4 spl
2 liitrit keeva vett.

Valmistamine:
Riivi kogu tükiseep, vala see üle keeva veega, segage, kuni seep on täielikult lahustunud, seejärel valage sinna juurde sooda. Saame viskoosse lahuse, mis jahtudes pakseneb ja on läbipaistmatu želee kujul. Valage saadud segu purki ja ongi valmis.

Võite geeli purgist lusikaga otse pesumasinasse panna. (Laste aluspesu jaoks on parem beebiseep, sest see on vähem aluseline). Antud geel peseb hästi temperatuuril 40–60 kraadi, Annus 5 kg pesu kohta on umbes 200 g geeli.

Selle seebi looduslikkuse tõttu on oluline hüpoallergeenne omadus. Beebiriideid, vastsündinute mähkmeid on soovitatav pesta just selle seebiga. Siis pole lapsel allergiat ega ärritust. Väga mugav on pesta väikseid asju, mille puhul on kahju pesumasinat tööle panna.
Soovitan ainult selle seebiga pesta lasteriideid neil inimestel, kes kannatavad allergia all, sest pesuseep on loodusliku koostisega ja ka lõhn on loomulik! 
Näiteks määrdunud sokkide ja sukkpükste pesemiseks võib kasutada pesuseepi - hõõru sokid seebiga intensiivselt vahtu ja jäta umbes tunniks ajaks ning seejärel pista masinasse. Seda efekti ei saavuta ükski teine puhastuvahend, isegi kõige kallim pulber mitte.
Pesuseep on minu vannitoas pesuvahendina asendamatu asi. Kogu kaasaegsete pulbrite rohkuse korral pesen aluspesu ainult pesu seebiga.
Paljud on pesuseebiga pesemisest juba ammu teadnud. Kuid kas teadsid, et kui näiteks riided enne pesumasinasse panemist vahustate, pole teil vaja plekieemaldajat.

Tööriiete pesemine.
Lisage soodat sooja vette ja hõõruge musti tiireid pesuseebiga, laske sellel liguneda ja seejärel pesta. Super!!! kogu mustus kaob ja kallist pulbrit pole vajagi. Taskukohane ja effektiivne.

Seebiga pestud vill muutub kohevamaks ja pehmemaks.
Lambavilla saab pesta ainult pesuseebiga.Kaasaegseid membraankangaid, mida kasutatakse talvises laste- ja suusariietuses, ei saa pesta tavaliste pulbrite või geelidega - ainult spetsiaalsete (ja väga kallite vahenditega) või jällegi ainult pesuseebiga.

Köögirätikute pesemine.
Köögirätikute pesemine on tõesti raske töö, kuid pärast pesuseebiga keetmist muutuvad köögirätikud puhtaks, isegi kõik pleegitajad ei saa sellega hakkama !!!

Puhastamine.
Meditsiinilises keskkonnas peetakse eriti lugu pesuseebist. Seda kasutatakse antiseptikuna rasedus- ja sünnitushaiglate ruumide puhastamiseks (vähemasti vanasti). Paljud arstid on endiselt veendunud, et igapäevaelus pole desinfitseerimiseks midagi paremat kui pesuseep.
Ja iidsetel aegadel kasutati seda "kirurgiliste kinnastena". Seebitati käsi, oodati kuni vaht kuivab. See kiht vähendas operatsiooni ajal nakatumise riski.

Loomadele.
Selle seebiga saate loomi pesta. Kui siga haigestus, määras loomaarst kõhklematult ravi, peske seda pesuseebiga ja mõne päeva pärast kõik haigus möödus.

Pesuseebi kasutamine on pere tervise jaoks õige otsus.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate