No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: milline roos sulle meeldib? 🌹

by - teisipäev, mai 16, 2023



Vali lill ja vaata, milline iseloom teil on.

Loe ka: Valige sulg ja vaadake milline on teie isiksus?


🌹Roos 1

Oled julge ja aus inimene. Teie intuitsioon aitab teil valesid ära tunda. Kui keegi sind korra petab, ei usalda sa teda enam kunagi. Sul on alati plaan, tead suurepäraselt, mida tahad ja oled valmis töötama, kuni selle saavutad.
 Peaksite rohkem puhkama ja lõõgastuma, see aitab stressiolukordadega paremini toime tulla. Kõndige sagedamini väljas, see parandab teie töö kvaliteeti ja heaolu.



🌹Roos 2

Olete harjunud teistest hoolima ja kaitsma. Peate alati esmajärjekorras muret lähedaste turvalisuse ja rahulikkuse pärast (mõnikord enda kahjuks), see hõivab kõik teie mõtted. See on suurepärane omadus, kuid lõpuks ehitate müüri enda ja välismaailma vahele. 
Õppige riske võtma, et saaksite tulevikus muutustega kiiremini kohaneda. Selles aitavad teid teie enda anded.


🌹Roos 3

Oled ratsionaalne olend, mõnel juhul pead lihtsalt endast lahti laskma ja mitte muretsema emotsioonide pärast, mis sind lõpuks võimust võtavad. 
Võid end pidada kummaliseks ja erakordseks. Seda kõike teie delikaatsuse ja emotsionaalsuse tõttu.



🌹Roos 4

Oled loov ja loomulik. Sul on märkimisväärne oskus näha ainult “elu helget poolt”, oled loomult uudishimulik ja alati valmis midagi uut õppima. Asute kiiresti asja kallale, kuid sama kiiresti jahtute maha. Teil puudub järjekindlus ja stabiilsus. Püüdke mitte kõigest korraga vaimustuda, tehke ühte asja, kuid tehke seda põhjalikult. See on teie eest varjatud edu saladus!



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate