No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kui sind reedetakse, on see eksam Looja ees.

by - laupäev, aprill 13, 2024

 


Vanast eluprogrammist lahkumisega avanevad samaaegselt uued võimalused. Iga kord, kui inimene kogeb suurt valu, avaldub talle maksimaalne õnnistus.

Kui teid reedetakse, tähendab see, et olete üle viidud kõrgemale energiatasemele. Teisisõnu: nad vabastavad inimese, et ta saaks edasi liikuda.

Olles läbi elanud füüsilisi kannatusi - avaneb astraalne teekond,
emotsionaalne valu - avab vaimse teekonna.
Vaimne pettumus avab vaimse väljapääsu; vastavalt sellele viib vaimne pettumus peenemate maailmadeni.Paljud inimesed takerduvad väga sageli ja pikaks ajaks mõnesse olukorda või kujutluspilti ning ainult läbi valu ja kannatuse saab nende tähelepanu nihutada laiemale eluobjektiivile.

Mitte kannatada? Võimatu – see tingimus on Looja poolt inimese DNA-sse pandud hingetõus ja aktiivseks arenguks.

Iga kord, kui kõrgemad jõud tahavad inimest kõrgemale tõsta, tema sisemist olemust avada, kaotab ta midagi...

Aga miks? See on mineviku ja tuleviku vahel valiku tegemise protsess.

Hirm kaotada seda, mis on mugav, tuttav... Alati tuleb ju valida: hirm või armastus. Lõppude lõpuks, kui inimene ei usalda Loojat, hakkab ta ise mänge mängima.
Looja programmiga mittevastavate strateegiliste ülesannete korraldamine toob kaasa pettumuse elumõttes. Inimene unistab toimetulekust iga päev ja hakkab kannatama, kui plaanid kokku kukuvad. Ta on praktiliselt sunnitud võtma uue lõuendi ja maalima ning kujundama elu uutmoodi.

Seetõttu on reetmine teie kõrgema mina vastu usaldamise proovikivi. Sind reedetakse – nii antakse sind üle Jumala kätesse. Ja nüüd ei pea te valima, millal nad teid juhivad. Hirm peab andma teed Armastusele ja Aktsepteerimisele.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate