No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas teie sünniaasta viimane number teie olekut ennustab

by - laupäev, aprill 13, 2024



Meie esivanemad uskusid, et sünniaasta viimane number on eriti oluline. See on üks viiest elemendist, mille abil saab palju rääkida inimese iseloomust, tema võimetest ja tulevikust.

0 ja 1
element - metall


Selle elemendi esindajad on väga sihikindlad. Nad teavad täpselt, mida tahavad ja on alati valmis oma seisukohta kaitsma. Neil on tugev iseloom ja mõnikord väga kõrged nõudmised endale ja teistele. Sellised inimesed püüdlevad materiaalse heaolu ja luksuse poole. Samuti ei karda nad üksindust ega raskeid elutingimusi.


2 ja 3
element - vesi


Selle elemendi esindajad on emotsionaalsed ja läbinägelikud. Neil on hea intuitsioon ja nad on sageli altid manipuleerimisele. Sellised inimesed on salapärased ja neile ei meeldi teistele saladusi avaldada. Neil on hea kujutlusvõime ja diplomaatilised omadused. "Vee" inimene pole mitte ainult hea organiseerija, vaid ka esineja. Sageli on ta aga passiivne ja kaldub kapriisidele.


4 ja 5
element - puit


Selle elemendi inimene on väga helde ja kõigele avatud. Nad armastavad maailma avastada ja on väga töökad, mõnikord isegi liiga töökad, seega peavad nad saama korralikult puhata. Nad võtavad sageli liiga palju enda peale, ilma oma tugevusi arvestamata. Nad on head sõbrad, kellele võib alati loota.


6 ja 7
element – ​​tuli


"Tulised" inimesed on väga energilised, karismaatilised ja temperamentsed. Samuti ei talu need inimesed üksi olemist ja neile meeldib pidevalt edasi liikuda. Seetõttu valivad nad sageli juhi rolli. Suhtlemisel on tuline inimene isekas, väga emotsionaalne ja sageli isegi agressiivne. Ta on sageli kärsitu ja kapriisne.


8 ja 9
element - maa


Selle elemendi esindajad on väga vastutustundlikud ja hoolivad. Neil inimestel on hea intuitsioon, mis sageli aitab neil näha erinevaid vaatenurki ja hinnata olukorda kainelt. Neile meeldib olla kontrolli all ja lahendada probleeme samm-sammult. Nad kardavad sageli uusi asju, on tõelised konservatiivid, väga otsekohesed ja kangekaelsed.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate