No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Beebipuuder kosmeetikas- 10 moodust

by - kolmapäev, jaanuar 31, 2024



Beebipuuder pole ainult beebidele, seda toodet saab väga edukalt kasutada päris mitut moodi.


1. Rasvased juuksed

Beebipuudrist saab teha endalegi kuivšampooni, kui segad selle võrdses koguses tärklisega. Raputa segu veidi oma kammi peale ja siis kammi hoolega pead. Beebipuuder imeb rasu enda sisse.

2. Niisked linad

Kui linad on niisked, siis raputa oma voodiriiete vahele veidi beebipuudrit, see imab niiskuse sisse. Linade jahutaja. Suvel on talgist abi kuumalaine ajal. Puista pisut beebipuudrit linade vahele ja linad tunduvad jahedamad. Lisaks imab puuder endasse niiskust, mis teeb palavas magamise kergemaks.

3. Liivased jalad

Paki rannakotti ka beebipuuder kaasa. Kui hakkad koju minema, raputa jalgadele beebipuudrit ja liiv tuleb kergesti maha.

4. Megaripsmed

See on ilublogijate lemmik — kanna vatitiku abil beebipuudrit ripsmetuši kihtide vahele ja saad endale eriti pikad ripsmed. Kui tahad täidlasemaid ripsmeid, pane neile enne ripsmetušiga värvimist kerge puudrikiht. Kindlasti pead hiljem kuulma küsimusi, kas oled endale lasknud kunstripsmed panna.

5. Higistavad jalad, haisust vabaks 

Raputa beebipuudrit oma jalanõudesse, see hoiab jalgu higistamast. Kui jalanõudele on paha lõhn külge hakanud, pihusta neisse ohtralt beebipuudrit ja jäta üleöö seisma. Hommikul koputa puuder välja ja naudi oma värskeid kingi.

6. Rasvaplekkide vastu

Järgmine kord, kui pritsid rasvainet oma riietele või vaibale, raputa selle peale beebipuudrit, mis imeb rasva endasse ja värskendab kangast.

7. Väldi hõõrdumist

Teine kord, kui lähed pikemale jooksuringile, pane reite vahele pisut beebipuudrit, et vältida hõõrumisest tekkivaid punetavaid laike.


8. Leevenda vahatamisvalu

Enne vahatamist pihusta jalgadele beebipuudrit. See tekitab nahale õhukese kihi, mis kaitseb põletuse eest.

9. Meigikinnitaja
 
Hirmkalli viimistluspuudri asemel saad oma meigi kinnitada ka beebipuudriga.

10. Deodorandi asemel
Beebipuudrit saab kasutada edukalt ka deodorandi asemel. Talk imab endasse niiskuse ja ei lase halval lõhnal tekkida.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate