No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Hingesümbol teie sünnikuu järgi

by - pühapäev, veebruar 11, 2024




Tunne ennast. Kuigi teie iseloomu analüüsimiseks ja uute osade leidmiseks on palju võimalusi, on teie sünniaja ja isku kujunemise vahelise seose mõistmine lõbus ja sageli jäetud tähelepanuta.

Jaanuar-draakon

Teil on hämmastav sisemine jõud, mis annab teile võimaluse võtta kõike sirge seljaga vastu, mis elus ette visatakse. Miski ei murra teid maha. Sul on tugev sisemine jõud, mis annab sulle vajalikku energiat.
Kui keegi peaks sind aga nurka suruma, võid sa muutuda ohtlikuks ja see võib sulle probleeme kaasa tuua. Hea oleks, kui sa õpiksid ennast paremini kontrollima.


Veebruar - Fööniks

Olete veidi tundlikumad teid ümritseva maailma suhtes, kui need kes on sündinud enne teid. Kui vaja, võtad sa aega iseendale, oled üksi ja lased oma valu välja aga seejärel tõused sa tuhast nagu fööniks, olles täis uut jõudu. Veebruaris sündinud võivad maailma kurjuse kukutada, miski, ega keegi ei saa teid takistada, kui te olete midagi pähe võtnud.


Märts - Yin-Yang

Pole midagi, mida te elus rohkem otsite, kui tasakaalu ja harmooniat. Sul on võime näha head ka kõige keerulistemas olukordades ja sul on ainulaadne oskus näha nii head, kui halba kõigis, kellega kohtud.


Aprill - Lõvi

Aprillis sündinud on julged, ägedad ja vaprad. Sa ei võta lihtalt enda peale, vaid juhid neid ise, vastavalt vajadusele. Olete oma armsate inimeste suhtes uskumatult lojaalne, kaitsete neid ning teete suuri jõupngutusi, et seada nad oma elus esikohale.


Mai - Hunt

Te ei tunne vajadust olla tähelepanu keskpunktis, aga eksisteerite õnnelikut varjus. Kuid kui teie sõbrad/pere üle õla vaadates kontrollivad, siis olete te alati seal ja jälgite nende seljatagust.


Juuni - Kala

Erinevalt eelnevatest kuudest enne teid on juunis sündinute elu naudingu ja vabaduse kooslus. Kui saakite, elaksite vaba ja muretut elu, järgides lihtsalt oma südant, kuhu iganes see teid viiks.


Juuli - Tuli

Miski ei motiveeri ega inspireeri teid rohkem kui kirg, mis teie sees põleb- tegutsete sellel järgi, olenemata sellest, kas te võtate arvesse, oma hobisid, karjääri või suhteid.


August - Hobune

Sa oled sündinud vabana, tuul tuhisemas juustes, nagu metsik hobune, kes jookseb läbi põldude ja niitude. Sinu huvi võimaluste vastu ja nälg selliste kogemuste järele, otsides alati midagi uut ja põevat, mida saaksite proovida.


September - Lill

Sul on ilus ja süütu hing, mis toob rõõmu ja õnne kõigile, kes sinuga kohtuvad. Just nagu looduses kasvav lill, mis võib oma kohalolekuga tuua ilu ümbritsevasse maailma, tuletades teistele meelde, et nad võtaksid hoogu maha ja naudiksid neile antud elu.


Oktoober - Täht

Oktoobris sündinute elu ei sõltu isiklikult kogetud edust, vaid pigem sellest, kuidas saate suunata ja aidata ümbritsevatel olla parim versioon endast.


November - Puu

Nagu puu, oled sina see, kes hoolitseb, kaitseb teie elus olevate inimeste vajaduste eest. Teie tugevad jured ja tüvi pakuvad teistele tuge, kui na on hädas, teie oksad sirutavad välja, et pakkuda peavarju aj lohutust ka kõige hullemate tormide korral.


Detsember - Vesi

Olete sujuv ja pidevalt arenev inimene, sarnaselt veele, mi teid iseloomustab. Kui olete koos sõpradega või lähedastega, olete see vanarahu ise, mis toob ümbritsevatele meelerahu ja lohutust.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate