Kodune Pikkpoisi pirukas.
Ained:
- 50g võid
- 1 suur mugulsibul
- 1 küüslaugu küün
- 2 sl.hakitud peterselli
- 700g seahakkliha
- 2 tl.sinepit
- 1 muna
- 450g lehttaigent
- 3 kõvaks keedetud muna
- sool, pipar
Valmistamine
1.soenda praeahi 180 kraadini
2.praadi võiga madalal tulel sibul,küüslauk ja petersell
3.sega hakkliha praetud sibula, küüslaugu, peterselli ja sinepiga. Vahusta muna, lisada osa vahustatud munast segule(osa läheb taigna silumiseks) maitsesta pipra ja soolaga.
4. lõika keedetud munad pooleks.
5. nüüd rulli taigen kandiliseks, paiguta keskele pool hakklihamassist ja paiguta peale poolikud keedetud munad ja kata ülejäänud hakklihamassiga
6.Taigna ristküliku pikemal küljel tehke lõiked 2cm tagant ja punuge ümber taigna patsi
7. Määri taigen pealt ülejäänud lahtiklopidud munaga.
Küpsetada ahjus 40 minutit.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.